středa 28. března 2018

Ikea věšák na kalhoty

Chcete nějak rychle a jednoduše zařídit, aby vaše oblečení nebylo zmačkané a vždycky jste ho snadno našli? Pověste ho na ramínka – máme různá, na havajské košile i puntíkované sukně. Prohlédněte si naši nabídku, vyberte, co potřebujete, a všechno své oblečení si krásně uspořádejte!


Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Pouze pro použití v interiéru.

Použijte mezi konzolami ALGOT (hloubka cm), které se prodávají zvlášť. Výsuvný věšák do skříně Pax, nerozbalený. Instalace na vnitřní bok skříně. Již se v Ikee neprodává. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Své oblečení a doplňky jednoduše zkrotíte pomocí našich věšáků a šatních stojanů. Věšáky a šatní stojany nabízíme v různých stylech, abyste si našli ten, který bude vyhovovat vašemu vkusu.

Informace o koronaviru a provozu IKEA. Vážení zákazníci, zdraví je vždy na prvním místě, naše obchodní domy včetně restaurací, kaváren a bistra proto zůstanou až do odvolání uzavřeny z důvodu nařízení vlády České republiky. Lze použít na pásky či šátky, díky pogumování (stejně jako věšák na kalhoty ) nic z něho nespadne.


Ikea vesak na kalhoty. Puvodne od skrine ikea pax. Věšák na gatě, nebo možná organizér na latě. Prodám vysouvací díl KOMPLEMENT (do skříní PAX) na kravaty, opasky.


Do skříní PAX 75cm x 58cm. Prodám výsuvné věšáky na kalhoty (i zvlášť), barva šedá. Věšák byl montovaný, bez originální krabice, z důvodu předělání skříní, nepotřebný, perfektní stav, PC 55-.


Webové stránky IKEA využívají soubory cookies. Díky nim se vám budou stránky snadněji používat. Popis: Tmavě šedá 100xVýborný stav. Jedná se o jednoduchý a zároveň velmi praktický věšák , který se postará o vaše právě nošené bundy a kabáty.


Nábytek - Vesak ikea bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Výsuvné věšáky na kravaty, pásky, ramínka a kalhoty. Ne všechny věci je možné nebo dobré poskládat do polic nebo zásuvek.


I na to dodavatelé šatního programu myslí. V naší nabídce tak najdete všechny výše zmíněné držáky a věšáky. Od firmy VIBO nebo ekonomickou řadu Strong. Domino s posuvnými dveřmi.


Dřevěný věšák na kalhoty udrží pořádek ve skříni a uchrání kalhoty před zmačkáním. Disponuje protiskluzovou úpravou. Specifikace produktu: Rozměry: 25x2xcm. K tomuto zboží se také hodí.


Stojan na oděvy Smyn modro-šedý. Provedení bílý plast a kovové části s chromovou úpravou. Plastová kolečka a přihrádky na odložení boty, či menších krabic. Levný nástěnný věšák s policí svislé desky Olše světlá. Věšák je vhodný pro kalhot.


Nástěnný věšák Umbra Skyline. Zobrazené dekorace nejsou součástí dodávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения