středa 21. března 2018

Kreativita doma

Kreativita , kreatívne nápady a DIY návody, handmade inšpirácie, recepty, tipy a triky, rady, lifehacks, bývanie, záhrada, svadba, dekorácie, umenie, dizajn. Dekorácie - kreativita. V prehľadne vytvorených kategóriách si tu môže nájsť každý to svoje pod jednou strechou. Prezradíme vám aký je rozdiel medzi suchým a mokrým plstením a ponúkneme návody na ich využitie. Deti môžete nalákať na prácu s papierom a látkou jednoduchými technikami skladania a lepenia.


Kreativita doma

Neostaneme však iba doma , vyberieme sa medzi šikovných ľudí z celého sveta. Handmade tvorba učarovala tisícom šikovných tvorcov. Máte doma staré tričká, ktoré už nenosíte? Tieto žienky vám ukážu ako ich šikovne premeniť na krásne šály!


Vyrábění a kreativita nás vždy nadchnou. Pokud i ty miluješ DIY, ODEBÍREJ náš kanál a sleduj každý den. Ak je to možné, zostávame doma , nosíme ochranné rúška a omnoho viac dbáme na hygienu rúk, ale aj vecí, ktorých sa dotýkame – napríklad kľučiek. V poslednom bode nám môžu pomáhať aj antibakteriálne gély. Ako mnoho iných vecí, aj tento dôležitý pomocník sa dá vyrobiť doma.


Kreativita doma

DOMÁCÍ VÝROBA: Udělej si sám aneb skvělé nápady co lze udělat doma 3. Dooffy Design and my Dooffy world - this is original world for everyone. Free downloads original icons, plugins for photoshop, original wallpapers, fun, video and more. Vyrobte si doma túto magickú hmotu podobnú plastelíne.


Viac sa o jej príprave dozviete TU. Otvorte si s deťmi kesíky a zahrajte si hru Cookie Othello. Najprv sa deti zabavia pri jeho výrobe a potom hraním s bábikami. Jak si doma vytvořit jarní rozkvetlou louku.


Trénink stříhání: Tvoříme si účesy z různých materiálů. Vánoční Play-Dough šablony ke zdobení. Hrajeme si na návrháře – originální.


Všichni máme doma věci, které už jsou staré a buď se někde povalují nebo se je chystáme vyhodit. Ale pokud nejsou rozbité, dají se využít i jinak! Jste dostatečně kreativní?


Podívejte se, jak znovuzužitkovat staré věci a dát jim novou hodnotu! S týmto receptom si ho jednoducho môžete pripraviť sami doma zo zemiakov a piva! Věděli jste, kreativita je jednou ze známek vysoké inteligence?


Inspirujte se kreativními nápady na Happymag. Viete, aké steny zvoliť do detskej izby? Vytvorte svojim deťom bezpečný a inšpiratívny priestor. Nevyhnete sa pri tom ani úprave stien.


Kreativita doma

Všetko, čo potrebujete, je biely papierový alebo plastový pohár a určitá kreativita. Vystrihnite uši z farebného papiera a prilepte ich k vnútornej strane pohára. Potom ho naplňte cukríkmi, čokoládovými vajíčkami alebo inými sladkosťami a hotovo!


Pokud nemáte moc času na vytváření všelijakých dekorací, ale také doma chcete mít alespoň trochu velikonoční atmosféru, kupte velikonoční bonboniéru a tu nějak hezky naaranžujte na talíř, návštěva to určitě ocení a ráda si zobne. Porovnejte ceny v českých eshopech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения