pátek 23. března 2018

Festival kávy praha 2016

Vše kolem kávy , pražíren a kaváren. Matějské pouti letos potrvá do 13. Tretí ročník festivalu výberovej kávy v Bratislave je úspešne za nami.


Podujatie plné vône a chuti výberovej kávy , zaujímavých prednášok, pestrých sprievodných. Kam na gastro akce v Praze, Brně a jinde po ČR. V souvislosti se zrušením většiny akcí, bohužel nemůžeme ručit za správnost termínů akcí uvedených na kdykde. Najväčší festival KÁVY , ČAJU a ČOKOLÁDY sa vracia do Košíc! Prenikavá vôňa výberovej kávy , okúzlujúca aróma exotických čajov a nezameniteľná chuť poctivej čokolády.


Celorepubliková oslava se ponese v duchu kávových akcí, které nebudou omezené na konkrétní týden, ale budou probíhat v průběhu celého roku. A kdo stojí za celou organizací? Tým mezinárodního Standart Magazínu, který nechybí v žádné stylové kaváně ve světě. Festival kávy a jazzu pá 14. To zaručuje vysokovou úroveň nejen připravované kávy , ale i skvělou atmosférua a styl.


Paralelní polis otevře své dveře milovníkům kávy a designu. Výběrová káva, nadčasový design a kvalitní koktejly. Za nepříjemnou situaci může změna vedení Hotelu Fusion, kde se měl festival odehrávat. Akce z vybrané kategorie, které se konají právě 5. Ostrava tvoří plán pro lidi, kteří ve městě žijí, studují a pracují.


A proto byste měli být u toho. Buďte součástí fajnOVe Ostravy. Spojení vskutku harmonické. Nedokážete si představit den bez šálku dobré kávy ? Potom určitě navštivte v termínu 22. Kafkův dům v Praze, kde si můžete užít degustace a dozvědět se novinky ze světa kávy.


Už tradiční pivní festival otevře své brány ve čtvrtek 12. Na pražské Letenské pláni vznikne od 12. Vstupenky a informace o nadcházejícím festivalu. Novinky, lístky, nejnovější info, stejně jako program a vstupenky na nejlepší akce najdete na GoOut.


Praha – různá místa, čtvrtek 2. Letošní zahraniční host brněnského Týdne kávy pochází z Indie a na festival se skutečně těší. Evropu jsem navštívil několikrát, a dokonce jsem jeden semestr studoval v Praze. Jedná se o největší kávový festival v České republice, na němž se pravidelně potkávají odborníci ze světa kávy i nadšenci z řad veřejnosti. Pražské tržnici v Holešovicích již 8. Už pátý ročník největšího svátku kávy v Česku i střední Evropě se uskuteční už tento víkend v pražském Kafkově domě.


Festival kávy praha 2016

Pak si nenechte o víkendu ujít kávový festival. Těšit se můžete nejen na ochutnávky, ale také na řadu workshopů, cuppingy, představení kaváren i pražíren a zajímavé přednášky. Gastronomické akce Největší kulinářský festival, který se letos koná již pošesté, přichází opět do Prahy.


Muj Salek Kavy : Awesome ! See 4traveler reviews, 2candid photos, and great deals for Prague , Czech Republic, at Tripadvisor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения