pátek 9. března 2018

Prezentační stěny

Prezentační stěny

Lehce a rychle je složíte a oni budou věrně stát a sloužit svému účelu. Využijete je zejména na sebeprezentaci na veletrzích, výstavách a dalších propagačních akcích. Zdarma Vám připravíme grafiku na jakoukoliv prezentační stěnu. Nakupujte přímo od výrobce – všechny produkty si tiskneme sami. Vybírat můžete z desítek tvarů, velikostí a variant TOP kvalita tisku: Všechny naše Pop-Up stěny jsou osazeny vysoce kvalitními tisky se speciálním podlahovým laminem.


Prezentační stěny

Naše tisky tak mají dlouhou životnost. Nový potisk prezentační stěny. Výběr různých velikostí a variant, atraktivní tvary! Pop-Up stěny , textilní stěny , prezentační stěny , flexibilní stěny , strečové stěny , reklamní stěny , foto stěny , modulární stěny a konferenční stěny.


Tyto a další prezentační stěny najdete na. Tyto stěny bývají oblíbenou součástí na předváděcích akcích. Napište nám o kalkulaci na míru. Pracujeme s vysoce kvalitní technologií digitálního tisku, která vyniká věrnějšími barvami a zajišťuje vysokou odolnost proti otěru. Mají perfektní vzhled a velmi nízkou váhu.


Prezentační stěny

Pop-up a Hop-up prezentační stěny (reklamní stěny , expo stěny , výstavní stěny , promo stěny ) umožňují rychlý, jednoduchý a levný způsob, jak u potenciálních klientů vzbudit dobrý dojem z vašich produktů nebo služeb. Vyrábíme, prodáváme a půjčujeme kvalitní prezentační systémy, mezi které patří prezentační stěny , textilní světelné a nesvětelné systémy z profilů Textil Frame, banerové rámy pro venkovní a vnitřní použití. Jakou grafiku si zvolíte, je na vás. Nabízíme výrobu levných roll upů (reklamních bannerů) s potiskem.


Roll-lupy dodáváme v několik možných rozměrech (variantách) a provedeních. Mimo rollupy vyrábíme též další reklamní předměty a propagační materiály - pop up stěny ( prezentační stěny ), beach vlajky, firemní trika a další. To vše za příznivé ceny! Reklamní prezentační stěny jsou skvělým pomocníkem pro firemní prezentace. Velká grafická plocha umožňuje snadnou prezentaci produktů klientům.


Prezentační stěny

Mezi nejoblíbenější patří tzv. Jako prezentační systém, podobný roll up bannerům, jako vymezení osobního prostoru na veletrzích i jako brány pro eventy a soutěže. Prezentační textilní stěny můžete využít různorodě. V naší široké nabídce naleznete textilní stěny různých tvarů. Již 10let vám prodáváme prezentační systémy jako roll up, pop up prezentační stěny , plakátové rámy a další.


Rovné, oblé i atypické. Textilní stěny s napínaci látkou pro dokonalý dojem prezentace. Vybírejte oblé, rovné, nebo vlnité tvary textilní stěny. Vaše osobní údaje nezveřejňujeme a nedáváme je k dispozici, využíváme je pouze pro vaši identifikaci v rámci interních procesů.


Naše interiérové stěny jsou velice kvalitní a postavíte je opravdu rychle, během pár okamžiků. O jejich kvalitě svědčí letá záruka, kterou na naše systémy poskytujeme. Celou stěnu zvládnete bez problémů dopravit kamkoliv, během deseti minut ji bez pomoci dalšího nářadí složit a následně díky velké grafické ploše účinně zaujmout oko diváka či návštěvníka.


Stěny jednoduše složíte do – minut, jsou lehké a skladné, což je velkou výhodou pro časté přesuny. Stěny snadno převezete v odolných transportních taškách či kufru. V našem online studiu Vám nabízíme zpracování originálních reklamních předmětů, které můžete využít pro své obchodní partnery.


PNEU stěny jsou kvalitní exteriérové a interiérové poutače. Při vývoji těchto poutačů byl kladen důraz na nenáročný transport, jednoduchou stavbu a ideální rozměry a vzhled. Vzhledem k tomu, že není třeba stálého přívodu elektřiny, mohou být umístěny v podstatě kdekoliv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения