pondělí 19. března 2018

Papírová voština cena

Materiály a technologie pro velkoformátový tisk a signmaking. Podle hmotnosti zboží na paletě se využívají až mm oka. To nebude dělat dobře, např. Navíc, když se v bytě objeví vlhkost, voština okamžitě ztratí své vlastnosti. Je však nemožné přehlédnou největší výhodu dveří vyplněných voštinou, což je nízká cena.


Jsou dodávány v kusech nebo v nekonečných pásech, drážkované a nedrážkované. Lze je zpracovávat ručně nebo strojně. Voštinová deska je druh desky, jejíž jádro tvoří papírová voština , která se pokryje z obou stran různými druhy papíru nebo laminátu dle požadavku zákazníka. Voštinová deska navenek vypadá jako dřevěná deska , má za úkol napodobovat dražší dřevěné materiály, texturou a barvou je téměř nerozeznatelná od DTD nebo MDF desek.


Výplň – papírová voština je nejméně odolný materiál. Výplň je materiál, který vyplňuje rám – izoluje a dává dveřím bytelnost. Voština ( papírová výplň) je vhodná pro méně používané dveře. Netlumí hluk a snadněji se při nešetrném zacházení poničí. Doporučujeme vybrat výplň z DTD desky.


VOŠTINA Ztužená papírová voština je běžně používaná stabilizační výplň mezi konstrukcí křídla a vlysem dveřního křídla. Standardní výplní je u většiny modelů papírová voština nebo děrovaná DTD (u vybraných modelů), na objednání lze vybavit jinou dveřní výplní (viz str. 31). Jádro je, stejně jako u včelí plástve, složeno z oček šestiúhelníkového tvaru, kde průměr vepsané kružnice určuje velikost oka v milimetrech. Voština je lehký výplňový materiál s šestibokou strukturou, která ji zajišťuje výborné pevnostní vlastnosti.


Její kvalita je prověřena více jak 30-ti letou výrobou v ČR. Velice brzy docenili přednosti papírové voštiny , spočívající v její velké plošné pevnosti, malé hmotnosti a nízké ceně, i výrobci v jiných zemích, a používání tohoto. Papírová voština pro výrobu nábytku. Dodáváme voštinové desky. Orientační cena bez DPH.


Interiérové dveře a zárubně koupit o objednat u OBI. Začátek roku je vhodnou příležitostí pro zařazení nového produktu. Vzhledem k rostoucí poptávce po ekologičtějších materiálech, jsme se v HSW Signall rozhodli rozšířit řadu ECO line o desky z papírové voštiny. Hladké bílé dvoukřídlé dveře Masonite plné s výplní papírová voština nebo lehčená DTD.


Jde v podstatě o složený karton v dřevěném rámu. Ze všech materiálů má nejhorší zvukově-izolační vlastnosti a nejmenší odolnost. Výhodou je však lehkost dveří, snadná manipulace s nimi a jejich dostupná cena. DTD) o síle 39mm - vyhovuje běžnému provozu a zabezpečuje pevnost celé konstrukce dveřního křídla.


Rozhodněte se pro směr let: dveře jsou standartně dodávány s podélným vzorem let. Lepení papírové tapety se provádí natřením pásu tapety na rubové straně lepidlem štětkou a tapeta se nechá minuty provlhnout, může se přeložit, pro lepší provlhnutí. Výrobce interiérových dveří ERKADO nabízí Vlastní montaž a dopravu po celé ČR.


Vyrábíme a prodáváme kvalitní dveře. Vyberte si z naší pestré nabídky dveři vnitřních, dřevěných, posuvných, venkovních a doplňků. Velkoobchodní a maloobchodní prodej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения