úterý 20. března 2018

Háčkovaná zimní čepice návod

Háčkovaná čepice pro pány a velké… Prohlédnout. Kulišanka Joyfull pro dospěláky. Dámská háčkovaná čepice kulich-ušanka. Bambusová homeleska v melíru. Tato zimní háčkovaná čepice vám bude trvat maximalně hodiny.


Je to jednoduchý video návod , kde nic nepočítáte nebo nesnižujete počet ok.

Retro čepička hvězdicovým a smyčkovým vzorem. Moderní tříbarevná háčkovaná čepice s bambulí. Pro děti, Vintage - historické návody. Použila jsem skvělou přízi od Nako.


Vnější hrubá síťovaná struktura, vnitřní strana má proi příjemnější pocit při nošení fleece. Milé háčkařinky, jestli jste právě nemocné, tak nezapomeňte na zvýšený příjem vitaminu C! A držíme palce, ať se brzy uzdravíte! Hmotnost čepice cca 1g.

Návody a videa na háčkování. V dnešním návodu si spolu uháčkujeme improvizovanou ochrannou pomůcku – roušku na obličej. Dále uděláme řetízková oka, která nám nahrazují první dlouhý sloupek a pak do středové díry kruhu uděláme dlouhých sloupků a nakonec řadu ukončíme pevným okem. Hřejivé dětské čepice přes uši Parádní barevná ušanka zdobená střapcem.


Zimní dětská háčkovaná ušanka. Model je háčkovaný přízí Ibiza (zn. Nako) háčkem č. Uháčkujeme klasickou placku (na modelu je placka začatá na dlouhých sloupků) velkou tak, jak potřebujeme. Stránky plné návodů a video návodů na háčkování nejen pro začátečníky, ale i pokročilé.


Najdete zde návody na háčkování čepic, šál, rukavic, prostírek, plyšáků a spoustu dalších. Jak na výrobu nože Asi každý muž se rád pochlubí originálně řešeným nožem. Jednoduchý videonávod na háčkovanou čepičku. Vhodná příze Kateřina plus, Kateřina, Katja, háček – dle vašeho stylu háčkování,utahování.


Roušku vždy podšijeme bavlněnou látkou, aby byla účinná a dodržujeme hygienická pravidla. Obvod - velikost čepičky - 62cm. Takže jsem se nechala (jako v poslední době už mockrát) inspirovat a pro svého úžasného muže uháčkovala zimní čepici.


Pokud se narodí miminko, je to velký vzruch v celé rodině. Postup je jednoduchý, čepička je vhodná pro miminko od - 3. In Videonávody, Čepice , Čepice a čepušanky YarnArt Denim Washed ve druhém provedení čepičky pro začátečníky.

Přinášíme dnes návod na výrobu pletené a háčkované čepičky s efektními oušky. Prozkoumejte nástěnku „ čepice návod “ uživatele kozlikovav na Pinterestu. Posílám v PDF formátuu.


Případné dotazy ráda zodpovím :) Další návody najdete zde. Díky kruhovému rámečku s kolíčky a speciálnímu háčku upleteme čepici jedna dvě, a budeme přitom využívat klasická oka hladce a obrace. ZDARMA V návodu je použitá 1 bavlna , ale můžete použít ginu- což je bavlna s akrylem nebo macrame od yarnartu.


V hlavě mi hned začalo šrotovat, jak návod přizpůsobit, aby vypadala jako medvědí. Pletená či háčkovaná čepice vypadá náročně a komplikovaně. Pak už to stačilo jen nezapomenout a vyzkoušet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения