středa 21. března 2018

Nýtovací kleště vario

Ve videu se dozvíte, jak pracovat s kleštěmi Vario - jak s nimi nacvakávat druky a. Obsahuje i nýtovací přípravky pro plastové patentky Color snaps! Tyto kleště využijete při děrování a nýtování kovových i plastový druků a. Sada neobsahuje nýtovací přípravky - obdržíte kleště , nástavec určený pro děrování a pomůcku pro snadnou manipulaci s výměnou nástavce. Cena je uvedena za kus. Obsahuje nýtovací přípravky pro plastové patenty color snaps, nástavce pro děrování a pomůcku pro jejich snadné vyndání z kleští.


Balení obsahuje i nýtovací přípravky pro Color snaps. Ruční lis - kleště Vario prym love na patentky a průchodky od firmy Prym. Neobsahuje nýtovací přípravky. Vario nýtovací , děrovací PRYM LOVE - modré. Kleště jsou určeny pro aplikaci výrobků Prym.


URČENÉ PRO APLIKACI VÝROBKŮ PRYM. Nýtovací a děrovací kleště VARIO z kolekce Prym LOVE. Nově obsahuje i nýtovací přípravky pro Color snaps a Color snaps mini!


V balení sada pro děrování, aplikaci nýtů, půrchodek i patentků. Celková délka kleští je cm. Hmotnost kleští cca 3g. V nabídce také děrovací kleště , pomocí kterých se tuhé materiály předem naděrují. V prodeji dále revolvingové kleště s otočnými nástavci různých průměrů.


PRYM Vario kleště nýtovací , děrovací. Ostatní pomůcky na patchwork) Hodnocení produktu:. Sada nýtovacích kleští s nýty a očky v kazetě.


Nýtovací kleště vario

Sada Vario plus obsahuje nýtovací kleště , které vám zaručí ten nejvyšší komfort. Pomocí kleští vytvoříte do materiálu dírku o průměru nebo mm (dvě varianty). Jednoduchou výměnou nástavců pak můžete snadno aplikovat nýty, cvoky, druhy či průchodky. Na ukázkové video se můžete podívat na mém blogu. Součástí balení jsou nýtovací přípravky pro Color snaps Prym LOVE.


Nejen profesionální řemeslníci, ale také mnohý domácí kutil už objevil jednoduchost a sílu nýtovaného spoje. Pro spojení materiálů trhacími (slepými) nýty nejdříve předvrtáte otvor potřebného průměru, nýt uchycený v kleštinách nýtovaček vsunete do otvoru, zanýtujete a je hotovo. Podrobný popis - kleště nýtovací a děrovací prym vario love.


Obsahují nýtovací nástavce pro plastové patenty, dále nástavce pro děrování a pomůcku pro jejich snadné vyndání z kleští. Délka kleští 20cm Výrobce Prym Záruka 24. Jednoruční i obouruční, pro nýtování nýtů a nýtovacích matic.


Teco, Jonnesway, další výrobky, prodej po celé ČR. Musíte mít průchodky od firmy Prym a nástavce k nim seženete v blistru – pozor ale, zda tam opravdu jsou, v náhradním balení nejsou. Průchodky ke kleštím se dělají vel. Větší průchodky se musí aplikovat kladivem. OBSAHUJE nýtovací pomůcku pro Colorsnaps (plastové patentky).


Nýtovací kleště vario

Vhodné i na upevňování plastových druků SNAPS. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


YATO, FORTUM a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения