středa 7. března 2018

Domácí jablková nutela

Jablková nutella fotorecept. Tento jablkovo-čokoládový krém sa dá využiť ako nátierka na chlieb, vianočku, palacinky, koláče alebo ako dezert. Domácí nutela vhodná na chléb a pečivo. Jednoduchá a dobrá pomazánka.


Jablečná Nutela - recept: Oloupaná, nakrájená jablka bez jadřinců pomeleme a dáme vařit s cukrem. Do horké směsi přidáme na kousky nalámanou čokoládu a kakao. PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kg jablk 750g krystalovy cukor 400ml vody 100g kakaa 100g cokolady na varenie balicky prasku zlaty klas vanilkovy cukor. Výborná slivková nutela , originálny domáci recept. Máte veľa sliviek či jabĺk?


Vyskúšajte si z nich pripraviť nutelu podľa nášho receptu. Manžel mi domov priniesol toľko sliviek, že som sa od sporáku nepohla niekoľko dní. Raz som varila slivkový džem, raz klasický, raz s. O bábikách a panenkách. Domaca jablkova nutela recept.


Takto pripravená nutela má trvanlivosť cca. Takže odporúčam spraviť si toľko nutely, koľko dokážete zjesť (použiť ju môžete nielen na chlebík, ale aj do koláčikov či sušienok). Ak chcete dosiahnuť dlhšiu. Pridáme ostatné ingrediencie a spolu všetko povaríme asi min. Necháme prechladnúť, rozmixujeme a nal.


Recept jablková nutela. Vyberte si recept na jablková nutela a připravte si chutný a výjimečný jablková nutela pokrm, lahůdku nebo nápoj. Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší jablková nutela ! Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování v naší databázi s desetitisíci recepty.


Každý môže pridať svoj recept na varenie, hodnotiť recepty, komentovať recepty ostatných kuchárov a kucháriek. V diskusii sa každý môže podeliť o svoje rady, tipy a nápady pri príprave receptov. Použité suroviny: kg jabĺk, 5g kryštálového cukru, vanilkový cukor, 1g kakaa, g čokolády na varenie.


Bol to nezabudnuteľný zber a chvíle, ktoré som tam vďaka mojej priateľke a teplej jeseni prežila. Celú zimu mi ich bude pripomínať dokonalá, bombová jablková nutela. Pri recepte na slivkovú nutela niekto napísal, že pozná aj jednoduchší recept a je rovnako dobrý. Je to možné, mňa však život naučil, že ak si cestu k. K uvareným jablkám pridáme kryštálový cukor, vanilínový cukor, čokoládu na varenie a kakao. Dobre pomiešame a varíme minút.


Tématické fráze: nutela lískooříšková pomazánka recept nutela. Absolutně nechápu, kam na ty recepty a nápady chodíte, ale mám obavu, že jsem v životě nic lepšího nejedla :). Cokoliv podle vás zkouším (a že už toho bylo) vždycky klapne na první dobrou.


Mimochodem tohle byl můj asi pátý pokus o domácí nutellu a teprve teď jsem nejen spokojená, ale přímo nadšená!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения