pondělí 19. března 2018

Lovecká dýka

This video is unavailable. Lovecká dýka - BIVOJ „Váš prohlížeč nepodporuje (nebo nemáte zapnutý) JavaScript! Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Hřbet čepele je ke hrotu zcela lehce svažitý a do dvou třetin délky je zbroušený. Zcela klasické zakřivení čepele do hrotu ke hřbetní straně usnadňuje.


Je to nepostradatelný pomocník při lovu, na výletě i na vodě.

Dýka Alpina sport s nyl. Anglická lovecká dýka , 19. Bez DPH: 190€ - kvalitná lovec. Tato rustikální lovecká dýka je replikou lovecké dýky ze soukromé sbírky jednoho anglického džentlmena. Pochází z první dekády 19.


Jednořezná čepel se silným hřbetem z vysoce uhlíkaté oceli je kalená, ručně kovaná a má plně. Ostří : Nerezová Ocel Pouzdro : eco Kůže - možnost připevnění k Opasku. V rukoväti , ktorá je vyrabaná z pravého jelenieho parohu sa skr.

Vyrábí se již několik desetiletí a tuto loveckou dýku vlastnil každý lovec, skaut nebo tramp. Dodnes je lovecká dýka VENADO velice oblíbená. Damašková lovecká dýka velká, dýka z damašku ruční práce.


V ceně lovecké dýky je kožená pochva s kovovým obústkem a nákončím, také s patinovaným mosazným povrchem. Rukojeť je složena ze stabilizovaného olivového dřeva. Počet vrstev 32 torzní damašek - HRC.


Na míru dělané kožené pouzdro z perfektně vydělané a silné kůže. PIČKOVÁ DÝKA COLUMBIA SANTIA USA Super ostrý nůž v pouzdře ČEPEL ZE SILNÉ ČERNĚNÉ UHLÍKOVÉ OCELE Neskutečné kvalitní provedení vás dostane ! Všetky správy a komentáre na tému lovecká dýka. Politika, ekonomika, šport, kultúra, hudba, zdravý životný štýl a mnoho iného na Glob.


Dekorační lovecký nůž s medvědy na dřevěné podložce. Na objednávku (- dni) Záruka mesiacov. Z armádních zásob máme jen to pravé pro military fandy. Jsme army e-shop, který vám nabízí armádní originály.


Tak si pospěšte, než vám je někdo vyfoukne! Nože a meče) Hodnotenie produktu:. Legendárny lovecká dýka The Outback od firmy Down Under. Internetový obchod Vseprolov.

Jakmile bude zboží dostupné, donese Vám o tom zprávu. Tvar čepele dýky je vhodný pro zápich, jedná se o čistě zpracovanou verzi lovecké dýky. Skladem (ks) Lovecký nůž SKAUT s pevnou nerezovou čepelí a pouzdrem, střenkou z plastu 5Kč (– ) 4Kč. DÝKA LOVECKÁ TEKUT 8Kč Detail Koupit. Produktů na stránce: Soubory: ZEMPRO-FRUIT,s.


Střenky jsou věrnou imitací jeleního parohu. Jedná se o skvělého pomocníka na lov, výlety, ale třeba i na vodu. Nůž je vyroben v České republice v srdci Českého Švýcarska.


Sdílejte hodnocení jako první.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения