pondělí 26. března 2018

Parní mop silvercrest recenze

Zrovna ho měli v akci, recenze na internetu zněly relativně pozitivně, tak jsem neváhala zakoupila ho. A musím uznat, že těch 4Kč, které mě stál, byla jedna z nejlepších investic v naší domácnosti, ale k tomu se ještě dostaneme. Mop ničí domácí roztoče a bakterie, pára je k dispozici během vteřin. Na trhu je k dostání i parní mop 5v1.


Tyto čističe jsou vysoce variabilní, tudíž s nimi dokážete vyčistit téměř cokoliv. Přístroj je určen k hygienickému parnímu čištění, stírání a vysávání v rámci jednoho pracovního úkonu. Mop je jednoduchý na složení i ovládání.


Tyč je kratší, ale mě nevadí, mám výšku 160cm a pro mě je akorát. Mohla by být teleskopická. Vytírá dobře, není možné vyčistit koberec. V balení by mohl být náhradní mop.


Nevýhodou je trochu větší hmotnost. Na povrchy ako sklo, keramika, kameň, kov alebo smalt. Na oživenie polstrov a textílií. Stejně jako parní vysavače po sobě nezanechává žádné stopy.


Nádržka s objemem 5ml vody vystačí na minut úklidu. Ahoj, já jsem měla parní mop od Neckermanna a nebyla jsem vůbec spokojená, takže jsem ho po měsíci vrátila. Doba ohřátí vody se pohybuje v závislosti na konkrétním modelu parního čističe někde kolem 4–minut na litr vody. Pokud hledáte parní čistič s odsáváním, sáhněte po parním vysavači, který se hodí i na čalounění a koberce. Nejlepší parní čistič na podlahy je parní mop , jenž se na tuto problematiku přímo specializuje.


Dle kapacity nádržky na vodu se dá zhruba odhadnout, jak dlouho budete moci s čističem. Recenze a zkušenosti ukazují, že zásadním kritériem, jež ovlivňuje velikost ploch, které parní přístroj zvládne vyčistit, je plošný výkon. Ten zahrnuje nejen prostor podlah, ale i obkladů, skleněných ploch, kuchyní či sprchových koutů. Nevíte, jaký koupit nejlepší parní čistič? Recenze a test kvalitních parních čističů a mopů dle naší redakce a návod jak je správně vybrat.


Přehledné srovnání a vítěz testu. Parní čistič Nano funguje na principu suché páry, jejíž částečky se dostanou až do hloubky čištěných materiálů. Pára s obsahem nanočástic a negativních iontů nečistí jen povrchy, ale také vzduch v místnosti. Parní čištění je ekologické, zničí se při něm 9 bakterií. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Parní čističe Počet testovaných produktů: Pokud dáváte přednost čištění párou před klasickým kbelíkem s hadrem a čistícím prostředkem, nahlédněte do našich výsledků testů. Parní mop Lidl už rozebírají maminky na webu eMimino. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Další slevy ostatních spotřebičů na Kupi.


Tímto produktem tak pokrýváte dvě zařízení, která stačí na kompletní pravidelný úklid celého bytu. Využívá přitom zdokonalenou Nano technologii parního čištění. Při čištění tento parní čistič nepřetržitě vytváří vysokotlakou páru obsahující nano-částice a kvalitní negativní ionty.


Pára má dezinfekční účinky a efektivně dokáže zneškodnit až 9. V tomto článku vám s tímto úkolem pomůžeme. Pokud chcete vytírat větší plochy, je mop na podlahu téměř nutností. Pokud by vám nestačil ruční mop , můžete si vybrat i moderní parní mop. Výhodou parního mopu je fakt, že při vytírání nemusíte používat žádné čistící přípravky na podlahu, protože pára vše dokonale vyčistí. Jaký koupit parní čistič a jak je vybrat?


Přemýšlíte o koupi parního čističe, vysavače nebo parního mopu? Vše, co potřebujete vědět o parních čističích, se dozvíte v článcích o parním čištění a recenzích nejprodávanějších parních čističů. Popis: Tyčový vysavač s parním mopem ETA Steam Master si snadno poradí s úklidem celé domácnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения