středa 14. března 2018

Kartáč do sauny

Masážní pomůcky do sauny. Kartáče do sauny, masážní pásy do sauny, žínky a rukavice určené pro péči o Vaši pleť a Vaši pokožku v sauně. Platí, že používat byste měli pouze svoje vybavení. V teplém a vlhkém prostředí se daří nejrůznějším bakteriím a plísním, a vy nikdy nevíte, co si do pokožky půjčeným kartáčem vmasírujete. K dosažení správného výsledného efektu při saunování slouží nepřeberné množství kartáčů do sauny a sauna doplňků, určených pro péči o Vaši pleť a Vaši pokožku.


Kartáč do sauny

Každý, kdo si pořídí svou vlastní saunu nebo se stará o provoz veřejné sauny dobře ví, že saunování není jen samotná sauna. K saunování patří aroma esence, podhlavníky, vědra, teploměry, vlhkoměry, kartáče a mnoho dalších doplňků do sauny. Saunový kartáč je vyroben ze dřeva s hlavicí s přírodními štětinami. Vyberte si za skvělé cenu v našem eshopu saunapoint. Ty jsou kombinovány s válečky určenými pro aktivní masírování pokožky, což zlepšuje krevní oběh a podporuje správnou funkci lymfatického systému.


Kartáče do sauny jsou k dispozici ve všech tvarech či provedeních, materiály jsou také velmi variabilní, takže si jistě najdete ten, který se vám bude používat dobře. Celodřevěný kartáč sauna s rukojetí závěsný do sauny. Délka: 4mm Materiál: kvalitn.


Kartáč do sauny

Jedna strana oválu je z přírodních štětin pro mytí, druh. Kartáč na tělo oboustranný - celodřevěný. PROČ NOSIT POKRÝVKY HLAVY A ČEPICE DO SAUNY ? Je třeba, aby během saunování nedošlo k přehřátí hlavy a zároveň jsme ochránili své vlasy. Proto jsou čepice a pokrývky hlavy do sauny z přírodního materiálu nenahraditelnou součástí při užívání sauny či parní místnosti.


Sauny , infrasauny a doplňky do sauny Vám přináší specializovaný internetový obchod Saunapoint. Na našem e-shopu najdete sauny , infrasauny, kamna do sauny a saunové doplňky roztříděné do jednotlivých kategorií. Nabídku veškerého sortimentu pro saunování stále rozšiřujeme a průběžně doplňujeme.


Kartáč do sauny

Ovál má aaz jedné strany přírodní štětiny, které slouží k mytí, a na druhé straně má masážní dřevěné výstupky upevněné v gumové podložce. Set do sauny Saunaprojekt v dřevěné vaničce. Set obsahuje kartáč , esenci, rukavici, masážní pás a dárkovou luxusní dřevěnou krabičku v které je vše úhledně zabaleno. Na zadní straně pásek má k pohodlnému uchopení do dlaně. Ideální pomocník na masáž problémových stehenních partií.


Přírodní štětiny na jedné straně a masážní dřevěné výstupky upevněné v gumové podložce na straně druhé, předurčují celodřevěný kartáč s dlouhou rukojetí k dvojímu využití - jemnému mytí pokožky i masáži celého těla, především problémových stehenních partií. Dřevěný kartáč do sauny s měkkými přírodními štětinami je vhodný na mytí a jemnou masáž těla během saunování. Na kraji rukojeti je otvor o průměru mm pro zavěšení kartáče. Kartáče a metličky do sauny Sušené metly pro šlehání v sauně z břízy, dubu, eucalyptu a dalších.


Všechny metly jsou sušené a před použitím se musí namočit na - minut do teplé vody. Pomáhá odstraňovat odumřelé buňky a usnadňuje regeneraci pokožky. Jemné vepřové štětiny jsou dlouhé zhruba dva centimetry a poskytnou vám důkladnou masáž pokožky. Díky dlouhé rukojeti si můžete i pořádně vydrbat záda a jiná na těle nedostupná místa. Tyhle věci si před plánovanou relaxací v sauně určitě nezapomeňte.


Možná si říkáte, že nosit saunovací čepici do horkého prostředí sauny je naprosto zbytečné. Přehled produktů z kategorie Příslušenství do sauny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения