čtvrtek 15. března 2018

Lapač myší

Lapač živých myší Victor TIN CAT. Ideální do míst, kde jedy ani mechanické pasti nemohou. Odpuzovač myší a hlodavců vysílá nepravidelný ultrazvukový signál, který je hlodavcům velmi nepříjemný a ti poté opouštějí prostory chráněné elektronickým ultrazvukovým odpuzovačem.


Přístroj mění vlnovou délku kmitočtů, aby si na ně myši a hlodavci nezvykli. Ultrazvukový odpuzovač - plašič myší kun a.

Když se nechcete stát vrahem myší , kupte v některém z hobbymarketů past ve tvaru domečku. Na jednu návnadu chytíte několik myší najednou. Vlezou úzkým otvorem dovnitř, ale už se nedostanou ven. Pak je můžete odnést a vypustit do přírody.


Stejně funguje i trubková pastička nebo dřevěná překlápěcí past. Past je určená pro odchyt živých myší a lze ji použít opakovaně. Tip ISOTRONIC Elektrický odpudzovač mravcov a švábov.

Kovová mřížka okamžitě zneškodní komáry, moly mouchy a další. Eelektrický přístroj pro domádnost, stáje a všechny uzavřené prostory! Výhodný, úsporný a ekologický. Optimální proti kamárům a mouchám. Contact Musement any Time.


Help you Plan Your Trip. Amazing gift: the Musement Card! Discover Activities in New York. Book the best Tours Online Now! Prodej spotřebního materiálu pro zemědělství.


Pro plašení kun, myší , nebo potkanů nabízíme také produkty německého výrobce KEMO za skvělé ceny. Odpuzovače a plašiče Na ptáky Na krtky Na kuny, myši, potkany Na psi, kočky, zvěř Na hmyz a drobné škůdce Do auta Jiné a univerzál. Dodáváme kvalitní značkové repelenty a odpuzovače klíšťat, komárů, much, vos a roztočů značky HAGOPUR. Dále zde najdete repelentní tyčinky proti kunám nebo osvědčené lapače vos určené pro venkovní použití. Vybírejte si Odpuzovače zvířat podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Elektronické plašiče kun a myší (odpuzovače) Deramax generují ultrazvukový signál, kterým chrání vnitřní, nebo venkovní prostory před škůdci jako jsou kuny, myši, potkani, krysy, plši, rejsci apod.

Plašiče jsou zcela tiché a bezpečné pro člověka, i domácí a hospodářská zvířata. Ventilátorový lapač hmyzu priťahuje k sebe hmyz, ako napr. Na více použití Snadné natažení a vložení návnady Ideální pro lidi, kteří nechtějí myš vidět ani se jí dotýkat Umožňuje chytat a pouštět živé myši Cena za kus. Naprosto bezpečná past na živou myš. Jednoduchá obsluha a maximální účinnost.


Nástraha je dlouhodobá, mechanická ochrana, bezpečná pro člověka a teplokrevná zvířata, je bez vůně a. Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz lapač myší od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Keď je horná a dolná polovica pasce oddelená, elektrický okruh je úplne vypnutý. Tento elektronický lapač myší a hlodavcov je možné bezpečne a ľahko čistiť. Balenie obsahuje predlžovací LED kábel a adaptér, ale nezahŕňa batérie.


Odpudzovač hlodavcov LS-927M 5m2. Hodí se pro venkovní použití. Jeho obal je zhotovený z pevného plastu. V případě potřeby lze dokoupit náhradní kryt. Vše proti hmyzu, Odpuzovače myší.


D prostorový ultrazvukový odpuzovač - Nejlepší řešení na kunu ve střeše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения