pátek 16. března 2018

Bivakovaci plachta

Bivakovací plachty od české firmy Condor. Vhodné na stavbu menšího přístřešku a nebo áčka. CELTY, PLACHTY A PONČA. Vodotěsné bivakovací celty jako univerzální přístřešek pro nouzové přespání nebo úkryt.


Zakrývací p lachty nad hamaku pro zastínění a ochranu před deštěm a vlhkostí se dají použít také samostatně jako ochranný přístřešek na přespání.

Je možné ji využít jako samostatný-ultralehký bivakovací přístřešek. Odolná bivakovací plachta. Skladem a doprava zdarma. Lehká, dobře sbalitelná plachta pro bivak se zipem z nového voděodolnějšího materiálu. Vítejte, můžete se přihlásit nebo zaregistrovat.


Krycí plachty za nejlepší ceny, v ceně již od KČ s DPH. Ochrání Váš majetek proti větru, dešti a slunci.

Naše krycí plachty jsou vyrobeny z polypropylenu, oboustranně pokryté vrstvou polyethylenu, která má nepromokavé vlastnosti. Vyberte si plachtu na kryciplachta. Jmenuji se Marek Chlíbek. Vyučuji metody přežití po kolapsu civilizace a techniky.


Ultralehký Tarp zabere v batohu minimum místa a vytvoříte z něj prostorný bivak-přístřešek v přírodě. Profesionální maskovací bivakovací plachta 3x3m vytvořená pro Bushcraft bivak bez kompromisů. Tarp PRO má velká úvazová oka hřebenové linie v obou, křižujících se osách a díky drukům se bivakovací plachty PRO dají sepnout. Bezpečný a odolný bivak v přírodě. Stany pro každou aktivitu.


Ultra lehká bivakovací plachta 3x3m, podlepené švy, mohutně vyztužených vázacích ok včetně 3. Tarp 3x3m jako ultralehký bivakovací přístřešek nebo v kombinaci s hamakou. Condor bivakovací plachta 290x350cm se zipem. Sepnutím vznikne tunel, který lze pak použít obdobně jako Žďárský pytel, nebo mezi stromy.


Přidat do seznamu přání. Ze 1 polyamidu s polyuretanovým z. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Vyrobena z nejlepšího Rip-stop Nylonu se silikonovým zátěrem. Najlacnejšie vojenské maskovacie siete a nepremokavé celty z nášho army shopu nitra vhodné na zakrývanie alebo maskovanie. Firma Pavel Šmic - CONDOR je výrobcem spacáků, oblečení ze syntetických materiálů, týpí, podsadových stanů, pláštěnek, polštářů a přikrývek a dalších drobných doplňků. Stačí podepřít větví stromu, teleskopickými hůlkami ap.


Asi bude nutná nová impregnace. Kč Barvy: Rychlý náhled. Plachta krycí TARP 3xm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения