pondělí 19. března 2018

Pokladní software pro obchod

Díky vzájemné komunikaci s klienty neustále vylepšujeme naše pokladní aplikace KASAmax, které jsou stále efektivnější a uživatelsky přívětivější. Jednoduchý pokladní software. Náš pokladní systém (pokladna) je navržen pro co nejrychlejší a co nejsnadnější namarkování a uhrazení účtu. U verze Pokladna mini není sortiment. Markovaní probíhá namrkováním částky a výběrem skupiny.


To usnadňuje markování zejména služeb, kde se cena může lišit u každé. Přesně to vám přinese náš pokladní software. Umíme jej propojit s účetnictvím a informačními systémy Money a máte tak vždy dokonalý přehled o prodeji.


Je vhodný pro jakýkoliv druh obchodní činnosti s přímým prodejem. Pokladní systém optimalizovaný pro obchody s širokým rozsahem zaměření a sortimentu. Systém je v českém, anglickém a ruském provedení a je určen primárně pro maloobchody a velkoobchody.


Pokladní software pro obchod

Software pro pokladny AWIS umí uživatelskými funkcemi zázraky. Rozhraní „Uživatelé“ nabízí propracované nastavení práv každého uživatele pokladny. Celkem skupin práv zahrnuje až 2možností k nastavení.


Pokladní software umožňuje volbu tří automatických nastavení rolí (obsluha, provozní, majitel). EET pokladen a software pro kamenný obchod nebo stánek. Rozsáhlá prodejní a servisní síť. Umí hromadně naskladnit tisíce položek a provádět inventury.


Díky své intuitivnosti a široké škále praktických funkcí zefektivní pokladní systém pro obchod vaše podnikání v jedné nebo více prodejnách. Pokladní a skladový systém WinShop Vám poskytne efektivní nástroj pro všechny důležité obchodní a skladové operace. Přehledná obrazovka pokladního terminálu Vám usnadní výběr ze skladových položek v případě, že není možné použít skener čárového kódu. Kontaktujte nás, nebo naštivte náš e-shop. Jsme stabilní silná firma, která patří mezi přední dodavatele pokladních systémů v České republice.


Je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen. Verze Prodejna SQL Sje určena pro napojení na skladový systému Money S3. Představení pokladního systému , část pro obsluhu.


Pokladní software pro obchod

LHJMqs Požádejte o dnů na vyzkouš. Specializujeme se na pokladní a obchodní systémy pro obchody, velkoobchody, obchodní řetězce, restaurace. Usilujeme o to, aby naše produkty a služby byly na vysoké úrovni a dokázaly ušetřit Váš čas a náklady. Pokud máte systém, který Vám nevyhovuje nebo jste rozšířili obchod do jiných států, přejděte k nám.


Software AWIS OBCHOD je pro přímý prodej zboží či služeb, je rozdělen na dvě základní části podle udělených uživatelských práv na část kasa pro obsluhu a část office pro manažery - vedoucí provozu. Součástí je síťové řešení a propojení pokladny na internet pro provoz a kontrolu z domova nebo jiného pracoviště. Jsou tak připraveny šablony pro obchod , či restauraci.


Pokladní software pro obchod

Moderní, vysoce modulární a konfigurovatelný pokladní software CONTO typu klient – server pro prodejní místa. Svými možnostmi najde použití jak v malém obchodě, tak ve velmi náročném provozu pokladní sítě velkých provozů. Je navržen tak, aby splnil co nejvíce požadavků pro pokladní systém v restauracích, hotelech a obchodech. Programování systému je poměrně.


V následující tabulce jsou zachyceny rozdíly mezi jednotlivými verzemi. Pozdější upgrade na vyšší verzi je možný. Chcete si pro své podnikání sestavit svoje vlastní PC uzpůsobené pro elektronickou evidenci tržeb? X-POS vám tuto možnost nabízí.


Vyberte si z naší nabídky počítačových pokladních systémů pro EET, které jsou vhodné pro malé a specializované prodejny, pohostinské prostory nebo obchody s potravinami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения