středa 21. března 2018

Koženky na motosedla

Možnost úpravy sedla na komfortní design, snížení, zvýšení atd. Možnost instalace gelové nebo vyhřívané vložky (nelze vzájemně kombinovat). Prodej hotových potahů pro vlastní instalaci (není nutné posílat sedlo) pro více než 2typů motocyklů. Koženky na Felicii si můžete prohlédnout v Materiály Škoda Felicie.


Specifická část čalounických koženek, o kterou je v posledních letech velký zájem je čalounění starých vozidel. Jsme jediným výrobcem koženek, které se používaly v padesátých a šedesátých letech na československá vozidla – Felicie, Octávie, Velorex a motosedla.

Speciální koženky na motosedla vynikající pružností a odolností auto-moto-lodní-letecké koženky a kůže kvalitní koženky vynikající dlouhou životností, stálobarevností, odolností UV záření, slané vodě,. Osobně, už kvůli arogantnímu a vulgárnímu jednání majitele firmy rutan. Sedla jsou šitá v Polsku, není to česká práce. U koženek máme výběr z více než stovky jednobarevných koženek.


Jako jediní máme skladem koženky , které se používaly v padesátých a šedesátých letech na československá vozidla – Felicie, Octávie, Velorex a motosedla. Například u černé koženky je na výběr více z než dvaceti druhů. Děláme všechny typy sedel.


Když je molitan špatný, je možné ho opravit nebo vyměnit za nový.

I po letech se zachovaly původní dezény a. Podívejte se na naší práci ve fotogalerii viz odkaz – Fotogalerie motosedla. Staré sedlo můžete zaslat poštou, po dokončení Vám nově udělané sedlo zašleme zpět. MOTOSEDLA RUTAN Komfortní sedla SHAD Závodní sedla POLISPORT Potahy sedla Athena Opěrky SHAD CNC páčky ARASHI SAMOLEPKY NA KOLA PROUŽKY NA RÁFKY. Brno-Město Yamaha XS 40 Honda CBX 5F Zobrazit jen poděkování (2) 13. Určete jaké úpravy by Vás zajímaly a my Vám obratem pošleme cenovou nabídku s fotkami a dalšími informacemi.


Autočalounictví : Motosedla : Sedadla Na Motocykly - Veteráni. Máme široký výběr kůže a koženky různých barev , alkantary , potahových a dekoračních látek včetně gobelínů a historických replik. Nabízíme konzultace u zákazníka , dopravu zakázky tam a zpět naším autem. Mezi autokoženky patří i koženky se speciální úpravou pro venkovní použití v extrémních podmínkách (příkladem užití je polepování střech automobilů).


ALOUNICTVÍ Michal Vala. Máme i koženky vyráběné v padesátých až šedesátých letech minulého století používané ve Škoda Felicia, Škoda Octavia, Velorex, motosedla a další. Naše firma je na trhu od r. Dále provádíme čalounění sedacích souprav a veškerého novodobého i starožitného nábytku.


Vyrábíme a upravujeme motosedla dle příní a potřeb zákazníka na míru. Při výběru materiálu na potah by jste neměli zapomenout na styl samotného zpracování v podobě různého typu švů, lemů a barevného prošití. Pro ukázku a lepší představivost o možnostech zpracování materiálů zde najdete pár detailů, v kterých jsou vyobrazeny styly šití.


Koženka je populárním materiálem nejen čalouníků, kteří ji používají pro potahy křesílek, křesel, židlí a sedacích souprav, ale také šikovných švadlenek, které ji používají při šití kabelek, tašek nebo peněženek.

Z koženky se také krásně šijí doplňky a aplikace, protože koženka se netřepí. V naší nabídce jsou také umělé kůže a koženky v metráži. Umělá kůže a koženka je vhodná na bundy, dámská saka, kalhoty, sukně, kabelky a různé módní doplňky. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Vážení zákazníci, vzhledem k velkému počtu příchozích objednávek je aktuální termín expedice vaší objednávky - prac. Použít můžete i celou sadu pro čištění a údržbu sedaček z koženky a ekokůže COLOURLOCK Kunstleder Pflegeset sada na ekokůži a koženku. Nejprve z povrchu sedačky odstraníme prach a větší nečistoty (vlasy) pomocí vysavače nebo setřením suchou utěrkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения