pátek 16. března 2018

Keramické podtácky na pivo

Keramické podtácky na pivo

Nesedím každý den v hospodě, ale když už do ní jdu, tak si chci pivo vychutnat. A nejradši chodím do pivovarských hospod. Je tam cítit ta radost, ta pýcha nad dobře uvařeným pivem a jistota číšnice, když dává pivo na stůl, že je to dobré pivo ! A to jsou přesně ta místa, kam chceme dodávat i naše rukodělné podtácky. Originální pivní tácky s filmovými a komixovými motivy, dřevěné podtácky , keramické nebo korkové podtácky na Darkduck. Stylové tácky pod pivo.


Keramické podtácky na pivo

Umíme se přizpůsobit potřebám zákazníka, přidat na podtácek nápis. Půllitry opatřujeme rovněž cínovými víčky. Pivní sklenice i další zboží na pivo využívá řada českých i zahraničních pivovarů. V naší nabídce naleznete vše od pivní sklenice, přes pivní korbel, keramické pivní podtácky ,. Kdo pije pivo , čte si podtácky.


Kdo si čte naše podtácky , baví se. Bavíme-li reklamou, děláme ji dobře. Vizí společnosti podtácky. Nechybí vám doma například ohříváček, otvírák nebo stylová přepravka?


V této sekci naleznete vybavení a pomůcky, které by neměly chybět žádnému správnému pivaři. Především si prohlédněte naši nabídku. Popis: Prodam ks keramických facku pod pivo od Kozla.


Cena za jeden kus je 1Kč. Je jedno jestli hledáte korbel, půllitr nebo krýgl, tady najdete všechny a vyberete vhodný dárek pro kamaráda, oslavence nebo sami pro sebe. Korbely s prsama, s nápisy, nebo s číslicí jsou vždycky připravené posloužit dobrému pivu. Všechno zajímavé s tématikou PIVO.


Keramické podtácky na pivo

Největší sbírka tohoto druhu, která bu. Asa Selection Podtácek p. Sada podtácků Creative Tops Ava. Jídlo dobré, keramické podtácky (obecně mi přijdou dost na pytel, protože je pořád mokrý stůl, ale vypadá to hezky), prostředí příjemné, obsluha rovněž. Piva čistá, desítka pitelná, ejly dobré.


Co mne neoslovilo, byla 12° světlá, ale na začátek byla piva příjemné překvapení. Porcelánové podtácky na pivo a jiné nápoje s potiskem loga. Pivní porcelánový podtácek I jakosti s reklamním potiskem.


Keramické podtácky na pivo

Inzerát Staré podtácky na pivo. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. PIVNÍ podTÁCKY keramické.


Zhlédněte krátké video o tom, jak se na hrnčířském kruhu vytáčí keramický džbán. Nejprve se potřebné množství řádně propracované keramické hlíny hodí na stře. Restaurace s atmosférou začátku 20.


Vraťte se s námi o 1let zpátky do doby, kdy kvalitní dřevěný nábytek i podlaha byly vizitkou řemeslníků, kdy keramické podtácky pod pivo byly samozřejmostí a hospodský věděl, že si zákazníků musí vážit. Aukro Sběratelství Nápojový průmysl Pivo Podtácky Česko. Vybrat si můžete z nepřeberného množství motivů a také rozměrů, aby se Vám korkové prostírání vešlo přesně na Váš stůl a vytvořilo tak dokonalou dekoraci.


Korkové prostírání nabízíme v setech po nebo kusech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения