pátek 16. března 2018

Gravírované cedule

Award Winning Cleo Q Facial Toner. Jmenovky na dveře a schránky, firemní informační a výstražné cedule. Vše v provedení na hlinikových nebo plastových materiálech. Cedulky jsou určené pro vnitřní ale zejména pro venkovní použití.


Materiál pro gravírování je velmi kvalitní a vzhledově hezký dvouvrstvý plast. Firemní cedule z leštěné mosazi síly mm. Gravírování frézou, barvy, rozměr 4x 2mm. Aby se zabránilo patinování mosazi, je cedule přelakována transparentním autolakem.


Možnost libovolného rozměru. Během let se cedulka nemění ani na přímém slunci. Cena je uvedena při rozměru 4× 2mm včetně přelakování.


Cedule , které reprezentují vaši firmu, většinou na nich naleznete adresu, telefon, webové stránky apod. Reklamní a informační cedule. Cedule sloužící k popisu a orienantaci v budovách apod. Výroba trvá cca - pracovních dnů.


Vyrábíme je mechanickým gravírováním na CNC frézách. Nabízíme gravírování, značení, popis a frézování CNC strojem. Není pro nás problém vyrábět již od jednoho kusu.


Gravírované cedule

Potřebujete firemní ceduli, originální vyvěsný štít, reklamní poutač, ceduli na dveře. Naše firma vyrábí kovové cedule a pamětní desky z velkého množství materiálů. K výrobě cedulí používáme jak železné kovy, tak kovy neželezné. Kovové cedulky vyrábíme o malých rozměrech vhodných jako cedulky na schránku, cedulky na kabelky nebo jiné drobné výrobky. Hliníkové a duralové cedule a cedulky.


Pro výrobu trvanlivých cedulek používáme dural. Je to velice tvrdý a odolný materiál (slitina hliníku a hořčíku). Cedulky z hliníku dokážeme vyrýt a vybarvit dle vašeho přání. Vacation guide for Ketchikan, first city of Southeast Alaska! With over a Million Products, Find Exactly What You Need at the Right Price.


Gravírované cedule

Discover the Magic of Easy DIY! Vaše zakázku zpracujeme nejpozději do týdne, bez zbytečného čekání. Zaujalo Vás, co děláme?


Tímto výčet našich služeb v oblasti laserového popisu a řezání nekončí. Poskytujeme individuální řešení, vstřícnost a rychlost. Výstražná cedulka na plot, na zeď na dveře. Technologií gravírovaní vyrábíme: firemní cedule. Použití dle potřeby pro vnitřní i venkovní plochy.


Libovolné provedení cedulky na přání. Poptejte nás, obratem zašleme nabídku. Nerezové a eloxované štítky gravírujeme laserem. Používáme je k výrobě štítků na dveře, schránky, ale také jako označení sídla firmy, advokátní kanceláře, apod. Výhodou je mnohem nižší cena ve srovnání s kovovou cedulí, dlouhá životnost a. Všechny cedule z mosazi jsou po dlouhou dobu krásné pouze za předpokladu, že se lakují ochranným lakem.


Cedule z mosazi pro Vás vyrábíme jako jedni z mála s důležitým ochranným lakováním proti povrchové oxidaci! V opačném případě dojde během několika málo týdnů k výraznému nežádoucímu flekatění na povrchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения