čtvrtek 22. března 2018

Čínský porcelán starožitný

Cesta porcelánu z Asie do Evropy byla otevřena v 15. Starožitný porcelán a keramika je mezi starožitníky poměrně hojný sortiment. Mezi oblíbené porcelánové starožitnosti uveďme alespoň. Nejušlechtilejší keramická hmota - porcelán , byla prvně vyrobena v Číně a po dost dlouhé době se výroba porcelánu posléze dostala skrz Koreu do Japonska.


Porcelánová kávová soupra.

Osobný odber vo Vsetíne, alebo kuriérom po dohode. Poštovné podľa cenníka Českej pošty. Možná iba platba na účet,na dobierku neposielam. Ráda bych věděla, zda má porcelán , který předkládám k posouzení nějakou větší hodnotu. Zajímavostí je negativ na dně šálků.


Je to dědictví po mém dědečkovi, který byl podplukovníkem. Vyzdobte si svůj domov uměleckými kousky z porcelánu.

V nabídce také čínský porcelán. Vystavit v této kategorii. Nabídka už bohužel skončila, ale. Nacházíte se v kategorii starožitných porcelánových váz a váziček.


Své starožitné vázičky a vázy z porcelánu zde nabízejí starožitníci z celé České republiky i běžní prodejci starožitností a porcelánu. Poskytol som len odkazy, ktoré mi k hodnoteniu pripojili experti z aukčnej siene, kde som poslal foto niekoľkých kusov porcelánu. Aj Vám krásny, prajem príjemné prežitie Vianoc. Najdete u nás antik starožitný nábytek.


Zaměřujeme se ale i na další užité umění jako jsou historické šperky , například starožitné náhrdelníky, náramky, brože , starožitné hodiny , umění ze skla , historickou keramiku a porcelán , koberce a textilie a umělecká svítidla. Zabýváme se výhradně prodejem starožitností. Naší specializací jsou především starožitné šperky, sklo, porcelán a obrazy.


Spolupracujeme s řadou starožitníků, jejichž nabídka je zde také vyobrazena. Prodej starožitností na Czechantik. Glazované povrchy váz jsou více jang a vodí energii Čchi rychle. Jsou pozitivním prvkem interiéru.


Vše Kup teď Aukce Žhavé aukce.

Pro přesnější výsledky použijte filtraci. Seřadit podle: Počet kupujících, nejvíce keyboard_. Svůj starožitný nábytek, obrazy, sochy, zbraně, koberce, nádobí, lovecké trofeje, šperky, hodinky a další starožitnosti zde vystavují galerie, starožitnictví, aukční síně i soukromé osoby z celé České republiky.


Vykupujeme asiatika, orientální starožitnosti, japonskou a čínskou keramiku, japonský a čínský porcelán (váza, dóza, miska, starožitný malovaný servis, asijský modrý porcelán ), nabízíme výkup starožitných předmětů ze slonoviny, jadeitu, asijské bronzové předměty, nefrit, japonské a čínské obrazy, staré tisky. Jde český krajan českou historickou Prahou a na. Přestěhovali jsme se do nových prostor! Starý figurální flakon jako sedící číňánek držící jakousi knihu, bohatě zlatem zdobený český porcelán kolem r. Celkově dobrý stav, roh knihy s částí prstů levé ruky, p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения