úterý 20. března 2018

Ezetil ezc25

Ezetil ezc25

Compressor Cooler and Freezer. Also for: Ezc 3 Ezc 4 Ezc 6 Ezc 80. EZC Freezer pdf manual download. EZetil has been around in the market for over years, combining the best of tradition and innovation.


Go on a journey of discovery, find out which EZetil products are coolest for you, and enjoy your way. EZetil Kompressorkühlbox ist ein vollwertiger tragbarer Kühlschrank für unterwegs! Verarbeitung und Qualität sind sehr gut.


Režim Boost ve kterém je autolednice EZETIL EZCstandardně provozována zajišťuje udržování vnitřní teploty v nastaveném rozmezí za pomoci standardních otáček kompresoru. Regulace je plynulá a probíhá automaticky s ohledem na vnější teplotu. Režim je vhodný ve chvíli, kdy je třeba rychleji nachladit obsah lednice. Popis produktu EZCje tak jedním z absolutně nejkomfortnějších a nejuniverzálnějších modelů na světovém trhu zdroj Právo 15.


Test hodnocení: velmi dobrá, nejuniverzálnější model. Thermoelectric Cooler with 12V connection - Capacity approx. Hledat Přihlásit Přihlásit se Zaregistrovat se.


Zapomněli jste své heslo? Košík Menu Prohlédnout kategorii. Power supply cor connection wiring to EZetil refrigerator with compressor (e.g. EZC1 EZC, EZC3 EZC4 EZC6 EZC80).


Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Ezetil EZCalternatívy - Heureka. We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.


Refrigerator, freezer Socket Plug. This is the genuine original replacement spare part. Kompresorová autochladnička EZCje vybavená hermeticky uzavřeným kompresorem SECOP BD35F (dříve Danfosss), který umožňuje nastavení. Vyrobený z trvanlivého materiálu s izolační vložkou. Slouží jako přídavná izolace lednice (pro nižší spotřebu energie), jako ochrana proti mechanickému poškození a zároveň pro snadnější manipulaci nebo například.


Kompresorové autolednice EZETIL však nejsou jen ochotnými pracanty, ale umí se i líbit. EZETIL a kompresorové autolednice je zkrátka spojení, které je předzvěstí kvality, funkčnosti a uživatelsky příjemného vzhledu. Pokud už Vás zaujaly klasické kompresorové autolednice nebo potřebujete profesionální stroj, je EZETIL správnou volbou. Preturi avantajoase si extra beneficii: deschiderea coletului la livrare, plata in rate, retur simplu si rapid.


Chrání autochladničku proti špíně a poškození a díky popruhům se jednoduše přenáší. Kompresorová autolednice EZCje vybavená kompresorem Danfoss BD35F CFC-Free, který umožňuje nastavení teploty od -18°C do 10°C. Ovládání je digitální intuitivní pomocí membránového ovladače spolu se zobrazením teplot. Interier je osvětlen LED diodami.


Samozřejmostí je třístupňoá podpěťová ochrana autobaterie, kvalitní PU pěnová izolace a velmi nízká. Od té doby je tato známá značka spojována s kvalitními a inovativními produkty mobilního chlazení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения