středa 21. března 2018

Deník malého poseroutky csfd

Sbalte si kufry a užijte si ještě více legrace, více smíchu a více poseroutkovských rošťáren! Režie: David Bowers Hrají: Alicia Silverstone, Tom Everett Scott. Další nalezené záznamy. Hledaný výraz: denik maleho poseroutky Uživatelé. Tyhle filmy máme s CZ dabingem.


Greg tenhle sešit dostal od mámy. A to přesto, že deníky jsou přece jenom pro holky! Takže si nemyslete, že to bude nějaké „milý deníčku“ tohle a „milý deníčku“ támhleto. Navíc tohle vlastně není deník , to jsou ZÁPISKY.


Jsou rádi, že už nejsou bažanti a že se zbaví kanadských žertíků starších. Pro mě příliš dětský, a proto asi jako dospělá tyto problémy a události už jdou mimo mě, ale chápu, že jako dospívající divák, nebo dítě si určitě přijde na své, já jsem se tady s tímto projektem hodně minula, tuto dobu mám už dávno za sebou a opravdu jsem ráda, že už ničím takovým nemusím procházet, dětská léta asi jsou fakt těžká, a. Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Jen to tedʹ někdo musí vysvětlit jeho tátovi. Frank Heffley si totiž mysli, že může svého syna vychovat a uděla.


Nečekané dědictví umožní rodině Grega Heffleyho důkladně přestavět dům. Jenže brzo se zjistí, že taková rekonstrukce není žádná legrace. Každý příběh má dvě strany. Ale nemusí si přece do něj každý den psát „Milý deníčku. Deník je přece pro holky, to ví každý.


A protože samotná písmenka jsou fakt nuda, doplňuje svoje zápisky výstižnými. Když pominu mizerný český dabing, tak celkově film ničím nevyniká. Je určen pouze pro děti, dospělé svým obsahem skutečně míjí. Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz.


Nutno podotknout, že knihu hodnotím skrz své sedmnáctilé já nikoliv jedenáctileté, kterému se tato série líbila. Kniha je opět bezpochyby čtivá, poutavá, člověk se u ní nenudí a čtenářovu pozornost si udrží díky přiloženým. Recenzenti - Recenze filmů a her 1views.


Prank Scene from Diary of a wimpy kid - Duration: 1:52. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Titulky ke stažení na Titulky. Slavné zápisky Grega Heffleyho jsou podkladem pro deník , do kterého si mohou zapisovat i ostatní své poznatky ve svém vlastním stylu.


Malý poseroutka už podeváté! Co takhle rodinný výlet plný překvapení? Rodinný výlet, to by měla být veliká legrace… pokud samozřejmě nejste Heffleyovi.


Konečně je to tady, můžete strávit s Gregem Heffleym 3dní v roce. Konečně budete moci s Gregem Heffleym strávit 3dní v roce a pořá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения