úterý 27. března 2018

Kulmofén bravo

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Při výběru nového kulmofénu se zaměřujte i na takové detaily, mezi které patří kupříkladu výrobní materiál hlavice. Z technických parametrů by vás měl zajímat příkon, nastavení teploty nebo rychlost foukání vzduchu. Stačí chvilka a je hotovo.


Pokud doma ještě nemáte, doporučuji zakoupit.

Ak doma ešte nemáte, odporúčame zakúpiť. Vlasový kulmofén má stupne rýchlosti fénu a závesné pútko. Parametry: dva rychlostní stupně závěsné poutko bezpečnostní pojistka příkon 4W.


S týmto výrobkom to dokážete prekvapivo ľahko. W, Ionizácia, Studený vzduch, Teplovzdušná kulma vám vyčarí štýlové účesy bez obmedzenia. Táto stylingová sada vám pomôže vyčariť bohatý objem, pevné vlny, ale aj voľné pružné lokne.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Kulmy a sušiče vlasov Bravo, kulmofény - Heureka. Rýchle vyfúkanie vlasov už nie je problém. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Tento kulmofén má nadstavec klasickú rovnú kefu. Výrobca Philips navrhol tento kulmofén s inovatívnou rovnou plochou tak, aby presne nasmeroval prúd teplého vzduchu na časť, kam ju potrebujete.


Kulmofén s ionizátorem navíc zajišťuje jejich lesk. Studený vzduch pomocí jediného tlačítka účes zafixuje a je vhodný zejména pro citlivější vlasy. Oboustranná rotace se vám může hodit například v okamžiku zapletení vlasů do kartáče. Díky velkému počtu nástavců se budete cítit jako u profesionálního kadeřníka. Je příjemné si moci v danou chvíli vybrat přesně to, co Vám pomůže k vyčarování krásného účesu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


KULMOFÉN DUO DS 1ŽLTÝ Popis: Šikovná kombinácia klasickej kefy a kulmy. Ak chcete mať dobre upravený účes, potom je to výrobok pre Vás. Rychlé vyfoukání vlasů již není pro mě problém.

Bravo pro ČR - Zboží přímo od výrobce. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Pokud chcete mít dobře upravený účes, pak je to výrobek pro Vás. Léty prověřený kulmofén.


Chromovaný kulmovací nástavec a teplotně odolný plastový kartáčový nástavec. Jde tedy o spojení dvou přístrojů, které v součinnosti umožňují vytvoření velmi pevného a krásného účesu. Akce na téma kulmofén najdete na Skrz.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения