středa 7. března 2018

Rozkládací pohovka ikea

Milujeme nábytek, který dokáže plnit dvojí funkci, zvláště v bytech, jež jsou útulné, ale malé. Naše rozkládací pohovky mají třeba i vytahovací postele, futon nebo úložný prostor, a tak dokáží zajistit, že budete mít místo k odpočinku, jaké si zasloužíte, a tu druhou ložnici, která vám chybí. Rozkládací pohovka je vám k službám hodin denně. Ušetříte díky ní spoustu místa i peněz. V našem sortimentu máme velký výběr – najdete tu kožené nebo látkové rozkládací pohovky, rohové varianty, takové, u nichž si můžete vybrat matraci, i takové, jež mají snímatelný potah.


Rozkládací pohovka ikea

Chcete se jen pohodlně posadit a odpočívat, nebo se pobavit s rodinou či přáteli? U nás můžete vybírat pohovky různých tvarů, rozměrů i stylů – jsme si jistí, že najdete „tu pravou“. Rozkladacia pohovka je vám k dispozícii hodín denne a je navyše šetrí priestor a peniaze. Náš sortiment je mimoriadne pestrý.


Nájdete v ňom kožené aj látkové poťahy, rohové rozkladacie pohovky, modely, pri ktorých si môžete vybrať matrac, alebo také, ktorých poťah môžete sňať a vyčistiť. Sedáky jsou vyplněné vysoce odolnou pěnou, která poskytuje vašemu tělu oporu a jakmile vstanete, dokáže rychle obnovit svůj původní tvar. Naše rozkladacie pohovky plnia dvojakú úlohu a šetria priestor aj peniaze. Hodilo by se vám nějaké útulné sezení?


Rozkládací pohovka ikea

Dvoumístné, třímístné a rohové pohovky u nás najdete v mnoha různých barvách a stylech. K většině si můžete pořídit i potahy, jež se snadno čistí. Pod sedákem je úložný prostor např. Pěkně pohodlně se uvelebte a pošlete misku s buráky dál.


Na pohodlné pohovce či křesle můžete mít místo jen pro sebe, a přesto zůstane dost prostoru i pro ostatní. Prohlédněte si naši nabídku sedacích souprav a najděte si tu, která se vám hodí do bytu a na níž se budete moct rozvalovat dle libosti. Na kožené pohovce je cosi jedinečného. Nabízíme dvoumístné, třímístné a rohové sedačky ve spoustě barev i stylů.


Rozkládací pohovka ikea

Materiál je pečlivě ošetřený, aby vydržel po mnoho let. Tento potah je ušitý z látky INSEROS ze 1 bavlny. Je z jednoduché tkaniny, která je hebká na dotek. Vrchní vrstva kuličkových vláken dělá výrobek mimořádně měkkým a příjemným na sezení. Pohodlí ještě zvyšují vysoké opěráky a opěrka krku.


Područky mají výplň navíc, abyste se na nich. Momentálně nedostupné Snímatelný potahPrát v pračce na 40°C. Snímatelný potahPerte samostatně. Sní­matelný potahNebělit.


Sní­matelný potahNesušit v sušičce. Sní­matelný potahŽehlení, střední te. Vse ok bez vasedacka v top stavu, rozkladaci s uloznym prostorem. Jak nova,malo pouzivana. Tv stolek v top stavu,stul vse ok jen vrchni deska poskrabana od sklenic,taliru,jde videt jen z bliska,jinak ok-tv a stul ikea.


Lampa,vse ok ,funkcni, bud sviti bodovka nebo svetlo,ma 5urovni nasviceni. Je totiž odnímatelný a pratelný. Potah snadno udržíte čistý. Nastavte si úhel opěrných polštářů a hloubku sedáku a podporu zad přizpůsobte svým potřebám.


Součástí výrobku je polštářů. Nábytok - Pohovka ikea bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Levná rozkládací pohovka vypadá díky svým kompaktním rozměrům opravdu skvěle a moderně, a hlavně nezabírá příliš místa. Velmi příjemný je ten fakt, že se dá velmi snadno během pár pohybů rozložit, a tím získáte pohodlné lůžko, na kterém můžete buď pravidelně spát vy, anebo na kterém může přenocovat vaše případná návštěva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения