úterý 22. října 2019

Elektroservis hradec králové

Opravy elektrospotřebičů. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba T-LoGiC s. Zaměřujeme se na repasované Abarevné i černobílé kopírky a multifunkce. ELEKTROSERVIS HRADEC KRÁLOVÉ.


Nabízíme opravy domácích spotřebičů.

Nabídka oprav domácích spotřebičů a převíjení. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis značek Eta,…. Provádíme montáže a opravy vyhrazených elektrických zařízení včetně projektování elektrických….


Prohlášení o přístupnosti. Ochrana osobních údajů. Přihlášení k odběru novinek.


Hlavní sídlo: Dopravní podnik města Hradce Králové , a. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Sušička WT 46W5BY zhasla a již nejde zapnout. Závada nalezena na řídící jednotce. Pokud máte dotaz ohledně Vašeho vadného elektronického zařízení, kontaktujte nás prosím prostřednictvím našeho rozšířeného kontaktního formuláře. Již se Vám nevyplatí oprava staré myčky nádobí a uvažujete o koupi nové?


Nákupem novějšího modelu myčky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Hracholusky Více informac í. Domažlice Více informací. Hradec Králové Více informac. Osobně pro Vás vybíráme jen ty nejlepší firmy. Záruční a pozáruční opravy a servis nářadí a el.


Najděte si lepší práci v aktuální nabídce pracovních míst v Hradci Králové a okolí. Dnešní moderní areál DTJ, Tenis-centra DTJ, stolního tenisu a veslařů. Stovky dětských a dospělých tenistů.


Nově vybudované zázemí, moderní a funkční. Vyhledávaná restaurace. Pánové Pavel Hep a Petr Šanovec.

Všechny námi dodávané výrobky jsou podrobovány přísným zkouškám renomovaných, certifikačních zkušeben. Na základě těchto zkoušek jsme vydali příslušná prohlášení o shodě, která Vám na vyžádání zašleme. Provádíme opravy a servis automatických praček, myček, sporáků, digestoří a ostatní.


Prodej a opravy kopírovacích strojů a tiskáren, dodávky spotřebního materiálu. Odvoz, šrotování starých strojů. Servisní pronájem kopírovacích strojů.


Autorizovaný servis mobilních telefonů Nokia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения