úterý 29. října 2019

Řezačka na kopřivy bazar

Popis: Česká řezačka vyvinutá na základě podnětů našich obkladačů. X profil s ložiskovým seřiditelným pojezdem - zajišťuje maximální horizontální i vertikální tuhost, díky níž je ř. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Stroje - Řezačka na kopřivy bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Unsubscribe from Jan Franěk? This feature is not available right now. Please try again later.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Prodám funkční řezačku na kopřivy. Prohlédněte si aktuální inzeráty řezačka na kopřivy. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj obchůdek a také s.

U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Ostatní - Řezačka na bazar. Inzerce na bazaru je zdarma. Dost často jsou na starých ulámané lopatky.


Chtěla jsem chovat husy,ale nejde to-nemám dostatek prostoru,tak řezačku prodávám. Ještě jsem to nedala na inzerci. Foto nemám,ale je to běžná ruční řezačka na připevnění k nějakému pevnému stolu.


Zvířata - Rezacka kopriv inzerce. Strunovou sekačkou si poseču trávu kolem plotu (kam se nedostanu se sekačkou s pojezdem), ale jak strunovou sekačkou si nařežu kopřivy nadrobno mě nenapadá. Nabízím k prodeji řezačku na jetel a kopřivy po generálce kterou jsem si dělal pro sebe cca před deseti lety na řezečce bylo cca pětkrát řezáno a od té doby stojí nevyužitá ve stodole (ovečky nejsou a tak není co řezat) Na řezačce je el.


Ruční řezačka na kopřivy vám ušetří mnoho času, pokud potřebujete nařezat nebo nasekat kopřivy například jako přídavek potravy domácím zvířatům. Vozík plný kopřiv na této řez. Ruční řezačka píce RP 0 na kopřivy OOP (Ruční řezačka píce a kopřiv pro přípravu krmení pro hospodářská zvířata) Ruční řezačka píce RP 0 na kopřivy Popis: Řezačka je určena hlavně k řezání píce, kopřiv a trávy, které se používají k přípravě krmiva pro domácí zvířectvo. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Předěláno z pohonu ručního na pohon elektrický ( 2V). Firma se zaměřuje na nakládání s odpady, výkup druhotných surovin, zpracování a recyklaci papíru a plastů a dopravu ostatních i nebezpečných odpadů při dodržování všech bezpečnostních předpisů. Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz řezačka kopřiv od prověřených obchodů a společností.

Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Srovnání cen řezačka ruční na kopřivy. Nejlevnější e-shop Eshop zemědělské potřeby. Zboží za akční ceny, slevy. Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální.


Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Převodové ústrojí je řešeno kovovým převodem, který vtahuje řezaný materiál k nožům. Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od. Značka: Fiskars Řezačka papíru Fiskars pro přesné řezy - Známky používání: ano - Plně funkční - Známky opotřebení: část pod řezákem odřená od řezáku Stroj na řezání papíru s centimetrovým dělením pro optimální vedení řezné linie, pro řezání papíru formátu A současné řezání až listů Kolejnicový systém pro přímé a přesné řezy. Koupím elektrickou řezačku na kopřivy v dobrém stavu.


Jaromír Jakubec Výkonné sekací nože i na mokrou a vysokou trávu Dodávám sekací nože nové generace dle vlastní průmyslově chráněné konstrukce do všech značek sekaček a zahradních traktorků. Pokud potřebujete nařezat nebo nasekat kopřivy třeba jako přídavek potravy domácím zvířatům nebo z jiného důvodu, tato řezačka je ideálním pomocníkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения