středa 16. října 2019

Lednička běží ale nechladí

Příčiny mohou být dvě: málo chladiva, nebo vadný kompresor. Obě opravy by vám servisman měl být schopen udělat na místě, ovšem oprava kompresoru může být dražší. Co dělat, když chladnička mrazí, ale nechladí ? Jednou za čas posíláme informace o speciální akcích, slevách a výprodejích. Lednice nechladí , kde může být problém? Nudné a zbytečné obchodní e-maily neposíláme.


Chladnička se nevypíná. Proto chladí neustále, až v ní vzniká námraza. Nejspíš rozbitý termostat, popř.


Opravu neodkládejte, protože porucha se brzy změní ve stav, kdy lednice nestartuje a vyteče. Mrazák fungoval normálně. Běží už celý den a vnitřní teplota je - stupňů. Můžete mi prosím poradit, v čem by mohl být problém?


Můžete si prohlédnout informace a reference na mém profilu a pokud budete mít zájem, zobrazte si mé kontakty kliknutím na „Ukázat kontakty“. Poradte prosím co dělat, když chladnička běží , ale nechladí. Kompresor neustéle pracuje a dost se zahřívá. Relá akompresor je v pořádku.


Dobrý den, bohužel při přepravě se mi kombi lednička nevešla na výšku do dodávky a proto jsem ji položil. Po zapnutí kompresor běží , ale lednička ani mraznička nechladí a ani po odstavení několik týdnů nechladí ani nemrazí a na displeji nenaskočí teplota mrazáku. Nedošlo položením lednice k její poškození a lze. Dobrý den, prosím Vás, mám ledničku, pár let stará(cca 5let) do pátku plně funkční, stěhovali jsme se a lednička nechladí , ale mrazák v pořádku mrazí.


Zbývajících může být problém v rozběhové části kompresoru, a to buď relé, nebo kondenzátor a to už za výměnu stojí. Doporučil bych aby servisní technik přijel zkontrolovat tyto části a poté rozhodl. Je před Vánocemi, tak nová lednice může být zásah do rozpočtu. Nadruhou stranu si některé servisy. Jednou z nich může být to, že lednička nechladí , ale přímo mrazí.


Obvyklou situací je, že chladnička nevypíná, takže neustále chladí, až začne vznikat uvnitř námraza. Příčinou může být rozbitý termostat nebo relé. Taková oprava vyžaduje odborný zásah, který neodkládejte, jelikož zdánlivě drobná porucha se.


Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: lednička nechladí. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Stojí i na stejném místě.


Nechladí a ani nemrazí ani po hodinovom odpojení od elektriny. Neriešil som to zatiaľ, nevolal som servis a nechal ju prázdnu zapojenú v el. Na to se ptejte v servisu chladniček.


Pokud tedy kompresor stále běží a chladnička není přemrzlá zřejmě moc nechladí , takže chybu bych hledal v okruhu chlazení nikoli v el. Objevoji se tady dotazy na klimu a tak jsem si dovolil sepsat pár rad. Kdyz pasik nechladi , je treba zkontrolovat: 1. Dobrý den pánové, dnes se mi stala taková nepříjemnost a to že přestala chladit klimatizace. I po nastravení nejnižší teploty jde jen vlažný vzuch.


Venku je stupnu a nefunkcni klimatizace je docela nepříjmená. Zkoušel jsem tlak ( do plnícího hrdla strcit sroubovák) a tlak tam je urcite dost ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения