úterý 8. října 2019

Inzerce lednice

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Inzerce lednice

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám plně funkční kombinovanou lednici zn. Možno podnikat celoročně, původně zde bylo rychlé občerstvení. DOMÁCÍ ELEKTROSPOTŘEBIČE a GASTRO VYBAVENÍ PROVOZOVEN. Na spotřebič poskytnuta záruka,v případě zájmu Vám spotřebič v rámci jižních Čech dovezeme.


Liebherr s obsahem cca 140l, lednice má tří šuplíkový mrazák s obsahem cca 60L. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Projděte si inzeráty lednice na inzertním serveru AVÍZO.


Třinecká inzerce určena pro občany Třince a okolí. Prohlédněte si aktuální inzeráty lednice. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Vyberte si z naší nabídky.


Inzerce na bazaru je zdarma. C - 10°Cventilátorhluk dBdrátěné poličkyvýška 1cmšířka cmhloubka cmautomatické odmrazování chladničkyMožnost dopravy, Praha. DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití.


Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice. Vlastnosti: ventilované chlazení černé opl. Stroje - Prosklena lednice bazar.


Lednice je vyčištěná a vydezinfikovaná. INZERCE bazarové lednice ,pračky,myčky,sporáky bazarové lednice ,pračky,myčky,sporáky - Elektro bazar bazarové lednice ,pračky,myčky,sporáky V kategorii elektro bazar můžete najít zboží jak bazarové, tak i nové od samotných prodejců, kteří využili náš bazar s elektronikou. Navštivte Divadlo Jana Hrušínského. Přemýšlíte, kam vyrazit za kulturou? Kompletně vybavená Linka v bíle barve s kamenným povrchem, kuchyň je pár let stará takže skoro novy stav, vč všech protřebič kombi trouba, plynový sporák, lednice , odsavač paru, vestavná myčka vše od kvalitne značky Pelgrim, dřez,baterie.


Inzerce lednice

Zde naleznete inzeráty s tématikou lednice. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky lednice , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky lednice na Vámi zvolené téma inzerce. Nabídka ubytování - katalog hotelů, penzionů, chat, chalup a jiných ubytovacích zařízení. Porovnání cen zboží v českých internetových obchodech. Byt u stanice metra B - Rajská Zahrada, min pěší chůze od metra, uprostřed zeleně s výhledem do pa.


Nabídky volných míst a velkých hospodářských zvířat jsou zpoplatněny. Zveřejnění textového podnikatelského inzerátu v této rubrice stojí 5korun - objednávky na tel. V předmětu e-mailu vždy uveďte slovo inzerce a název prodávané věci. Vám dává možnost nabídnout k prodeji předměty, které už nepotřebujete. Auto, moto, doprava Automobily, Motocykly … Zvířata Domácí zvířat.


Inzerce lednice

Kategorie Psi - inzerce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения