středa 30. října 2019

Sníh do kremrolí

Tématické fráze: sníh do kremrolí náplň do kremrolí krém do kremrolí kremrole náplň bílkový krém do kremrolí bílkový sníh do kremrolí recept na napln do kremroli kremrole recept krem na kremrole vařený sníh do kremrolí sníh z bílků do kremrolí sníh na kremrole recept na sníh do kremrolí sníh do kremrolí recept. Sníh do kremrolí - recept: Z bílků a pár zrnek soli (nebo kapky citronové šťávy) ušleháme hustý sníh. Nejprve se šlehá na pomalou rychlost, která se postupně zvyšuje).


Do kovové nádoby (mísy, hrnce) dáme bílky se špetkou soli. Na plotnu postavíme velký hrnec s vodou a zapneme.

Potom začněte šlehat bílky a postupně k nim přilévejte a zašlehávejte horký cukrový rozvar. Sníh potom přesuňte do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou a nastříkejte do vychladlých kremrolí. Dobrý den milé šikulky, jdu pro radu, jak na sníh do kremrolí. Běžně dávám na váhu bílku váhu cukru, ale někdy se mi stane, že mi sníh zřídne a vytéká mi z trubiček. Nejprve zvařím cukr na očko a pomlu liji do hodně našlehaných bílků a šlehám do vychladnutí.


Potom to ještě stěrkou trocu protřu a pak plním a tak za 3h. Na sporáku svařte 2g cukru s vodou (vody jen na ponoření cukru) na teplotu 1-1°C. Rozvar nemíchejte, jen naklánějte kastrůlek.

Pokud nemáte teploměr, svařte tzv. Drátěné očko namočte do rozvaru a foukněte, pokud se tvoří bubliny, je hotovo. Vyberte si ze stovek receptů na Sněhový krém do kremrolí , které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Sněhový krém do kremrolí.


Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Sněhový krém do kremrolí receptů z čech i ze světa. To vám poradíme krok za krokem v našem videu. Do druhého menšího hrnce dáme špetku soli, bílků a mixujeme do pevného sněhu, poté přidáme v menších dávkách 5g moučkového cukru. Hrnec se sněhem dáme na hrnec s vařící vodou (voda musí neustále vařit) a mixujeme.


To že má sníh správnou konzistenci, poznáme tak že se na povrchu udržují pevné špičky. Kremrole se nemusí hned plnit, můžeme je dát i zamrazit a plnit je až po čase. Do mrazáku je můžeme dát i plněné.


Z jedné dávky jsem udělala asi kremrolí. Náplň je psaná na jednu dávku, ale já jsem s ní naplnila skoro kremrolí. Bebo,náplň dávám vždy do sáčku. Z toho sáčku to jde z lehka a rychle,nechce tu šlehačku v sáčku dlouho zahřívat v ruce.


Určitě to půjde ;-) :-).

Bílkovou i šlehačkovou. Do rendlíku dejte 1g cukru krupice, zalije ho vodou a přiveďte k varu. Vzniklou směs vařte na mírném až středním plamenu asi minut. Ze tří bílků vyšlehejte tuhý sníh , do kterého postupně všlehejte zbylých 1g cukru, a pak také horký cukrový rozvar. Směs šlehejte, dokud nevychladne.


Před několika léty měla dcera svatbu na kterou jsem všechno pekla a nechtěla jsem se moc honit, tak jsem dávala hodně věcí do mrazáku. Z upečených kremrolí vyjměte kovové trubičky. Nejlépe to jde tak, když si kremrolku jednou rukou přidržíte a druhou lehce otáčíte trubičkou, ať se sama vyšroubuje a zůstane vám jen těsto připravené k plnění. Na náplň do kremrolek potřebuje jen bílky a cukrový rozvar.


Sníh je správně ušlehán, když po vytažení metly zůstanou stát vytažené špičky a neohýbají se. Také můžete nádobu, ve které sníh šleháte, obrátit dnem vzhůru, pokud v ní sníh zůstane pevně sedět, aniž by se pohnul, je správně ušlehaný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения