čtvrtek 3. října 2019

Víčko oleje felicia

Víčko oleje felicia

Výměna oleje a filtru Škoda Felicia, Oil and filter replacement Škoda Felicia, Öl- und Filterersatz Škoda Felicia, Замена масла и фильтра Škoda Felicia, Wymi. This feature is not available right now. Please try again later. Dobrý den, furt jsem slyšel nějaký divný zvuky pod kapotou, a když jsem jí otevřel tak mi poskakuje víčko , tam kde se doplňuje olej.


Víčko oleje felicia

Popřípadě chci se zeptat jestli stačí koupit těsnění nebo r. Zdravím,dnes sem i stala taková divná věc. Po nastartování najednou z pod kapoty rána a po otevření kapoty jsem zjistil že mi vystřelilo víčko od oleje. Nasadil jsem ho zpět a za chvilku znova bylo venku. Fičí to z otvoru pěkně, víčko lítá pořád ven. Co by to mohlo způsobovat?


KODA 10FAVORIT, FELICIA ,FABIA,OCTAVIA-TĚSNÍCÍ GUMA UZÁVĚRU HRDLA OLEJE. Když ho sundáš (kryt), koukne na tebe víko hlavy, které je úplně stejné jako s Felicie, tudíž pasuje i Felicia víčko , které výrobce lepící páskou přilepí z. Re: Výměna oleje felicia 1. MPi Ok, díky za odpovědi Myslím, že bych s tím neměl mít problém. Ještě mi ale prosím řekni, proč se doporučuje vyměnit svíčky a vzduchovej filtr.


DOPRAVA ZDARMA Hodnocení: 4. Tato zátka pasuje na všechny benzínové motory Skoda Felicie do otvoru, kudy se dolévá motorový olej (umístění na víku ventilů na vrchu motoru). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prodej náhradních dílů pro vozy značky Škoda a Volkswagen.


Možný i osobní odběr na prodejně v Bohumíně Pudlově. Náhradní víčko oleje nebo na zásobník oleje pro suchý karter určené jak pro vozy Škoda 120S tak pro 130RS a 130LR. Mohlo by Vás také zajímat.


Víčko oleje felicia

Zadní čelo Škoda Felici. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Popis: vhodné pro ŠKODA FAVORIT r. S těsnícím kroužkem viz.


Výrobce: VIKAKe zboží dostanete doklad. Víčko oleje Favorit, Felicia Fabia 4. Poštovné platíte jen jedno, dle množství a hmotnosti objednaného zboží! Ceník poštovného: PPL ČR standardní balík Kč PPL ČR větší karosářské díly 2Kč. Naše autodíly patří mezi nejlevnější na internetu, ceny často jako u použitých dílů. Koupit za nejlepší ceny Těsnění, víčko plnicího hrdla oleje pro SKODA Felicia I Hatchback (6U1) 1. To těsění pod hlavou Vám už popsali kolegové.


Víčko oleje felicia

Kontrolujte tedy stav oleje , jestli nebřibývá na měrce a taky víčka, jestli na nich není bílá kašička (musí být černé a mokré jen od oleje a jeho par z víka) doplněno 07. Hlavně kouknout po celém systému chlazení. Vážení zákazníci, dovolte abychom Vás upozornili, že vodováhy delší než m, nezasíláme přepravní službou.


Již několikrát se nám stalo, že zboží se nám vrátilo zpět poškozeno. Kč Prosím psát nebo volat, na SMS neodpovídám. Osobní odběr v Ústí nad Orlicí nebo zaslání poštou balíkem za poštovné 1Kč s platbou před. Doprava a platba: Osobní odběr Ukrajinská ulice: Kč.


DPD: dobírka od 1Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения