úterý 29. října 2019

Označení dveří kanceláří

Tyto tabulky nebo jmenovky bývají umístěny přímo u jednotlivých dveří a slouží k označení jednotlivých místností, případně informují o jménech a funkcích pracovníků v prostorách za dveřmi. Jednotné označení dveří je základním stavebním kamenem vnitřních, interiérových orientačních systémů. Jmenovky na dveře - Jmenovky na dveře slouží ke snadnému označení dveří kanceláří. Nabízíme jmenovky v různých velikostech a provedeních. Správné označení kanceláře zamezí zbytečným zmatkům a bloudění klientů.


U kanceláří kde je větší počet pracovníků než je možno prezentovat na jedné tabulce je použit větší počet tabulek. Tím je zajištěno aby provozovatel mohl při aktualizaci popisů používat vždy šablonu shodného formátu. Pro určení směru otevírání otočných dveří , které patří k nejčastějším, se používá označení pravé či levé. Dle strany, na kterou se křídlo otvírá při pohledu ze strany, kde jsou závěsy, se nazývá i orientace na pravé dveře či levé dveře.


Zárubeň je pevně spojená s. Informační cedule, tabulky a samolepící folie s popisy místností na dveře. Označení toalet, kanceláří , technických místostí, atp. Samolepící materiál pro rychlé a kvalitní značení. Dveřní tabulky připravené k okamžité instalaci pomocí bodů “mechové” lepenky. Vhodné pro elegantní označení kanceláří nebo jiných prostorů v interiéru.


Lze použít i jako jmenovky nebo piktogramy. Tato skupina zahrnuje např. Pro každou budovu platí nepsané pravidlo, že všechny dveře (místnosti) by měly být označeny. Kromě cedulek u kanceláří se jedná o různé provozní místnosti, které lze označit pouhým textem nebo zjednodušeným symbolem – piktogramem.


Souhrn nejběžněji používaných piktogramů je k dispozici zde. Dveřní čísla na dveře jsou vyrobena z 2-vrstvého plastu, kdy vrchní pohledová vrstva je odgravírována laserem a odhalí se spodní černá vrstva. Takto vyrobený číslo má dlouhou životnost, a nelze text jakkoliv změnit. Hliníkový rámeček pro orientační systém v budovách.


Jednoduché použití a výměna spodního popisku jen zasunutím fólie nebo stříbrného papíru z boční strany. Popisky lze natisknout na běžné tiskárně. Pomáhají tak zvyšovat zabezpečení nejrůznějších objektů. Nejčastěji bytů, sklepů, kanceláří , skladů, historických budov i objektů chráněných státní památkovou péčí. Pro kvalitní ochranu vstupních dveří doporučujeme pořídit také odolné bezpečnostní vložky a bezpečnostní kování.


V naši nabídce naleznete například výstražné a informační tabule. Jmenovky, označení dveří a kanceláří , navigační systémy v interiéru i exteriéru, orientační cedule. Příprava grafických podkladů pro všechny druhy tiskovin, zpracování manuálu vizuálního stylu ne. Jednoduchá montáž i výměna štítku pomocí oboustranné samolepící pásky. Rozměr ve falci, nebo také užší rozměr.


Podívejte se na dveře tak, abyste viděli závěsy („panty“). Změnit orientaci stávajících dveří lze pouze se. Sign System Snap lze používat pro menší reklamní sdělení, jako informační systém, orientační tabulky, jmenovky nebo k označení dveří. Orientační systémy z ABstore. Kliky na dveře a Kování na dveře od českých i zahraničních značek doplněny o profesionální přístup a odbornost.


Nad dveře únikového východu. V prostoru únikové cesty, vedle dveří v únikové cestě nebo nad nimi. Externí informační systémy mají velmi vysokou odolností vůči povětrnostním vlivům a barevnou stálost. Používají se zejména na označení jednotlivých budov a jejich vchodů. Zakreslování v půdorysu.


V půdorysu se obrys ostění dveřního a vratového otvoru (dále jen otvoru) zobrazuje v řezu a kreslí se podle kapitoly 2. Obrys prahu (pokud vystupuje nad úroveň podlahy) a dorazu dveří u podlahy se zobrazuje v pohledu a kreslí se tlustou plnou čarou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения