pondělí 21. října 2019

Kádě na koupání

Kolik lidí se může koupat současně? Někdo dává přednost intimnímu koupání ve dvou, někdo koupací párty s přáteli. Kapacita koupacího sudu se odvíjí od rozměrů sudu.


Koupací sudy Jak vznikl název Koupací sud? Název koupací su pro nádrž s vodou ohřívanou výhradně kamny na dřevo ponořenými uvnitř, má své doložitelné historické vysvětlení. Doporučená teplota vody na dokonalou relaxaci je – ° C. Koupání v příliš horké vodě by se měli vyhýbat lidé s vysokým krevním tlakem a srdečními chorobami, těhotné ženy a malé děti. Dřevěné kádě a sudové sauny.


Venkovních dřevěných kádí je na výběr celá řada. Pokud si nevíte rady, obraťte se na naše prodejce a navštivte náš showroom, kde si je budete moci prohlédnout a osahat. Pravidelně vystavujeme na veletrhu FOR ARCH, kde si s námi můžete popovídat o domácím wellness. A jak dlouho trvá, než si lázeň vytopíme?


To záleží na počáteční teplotě vody. Má-li například °C, potřebujeme alespoň hodiny, než bude koupání příjemným zážitkem. V zimě, kdy je na hladině le může vytopení sudu zabrat i hodin pět. Obvykle vám však postačí větší náruč dobře vyschlého. Díky nepřilnavému povrchu.


Nabízíme také dodání kádě včetně impregnace - pouze vnější stěny kádě , nikoli pro vnitřní část či vnější spodní část kádě. Impregnaci doporučujeme opakovat 1-x ročně. Vodu v koupacím sudu ohřívají kamna na dřevo umístěná uvnitř či vně kádě. Pozor ale při větrném a chladném počasí, kdy je nutné ponořit se do vody až po bradu a. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu fotoknih i jiných fotoproduktů.


Součástí je výpust s uzávěrem otevíratelným pomocí otočného kolečka na přepadu, se systémem zabraňujícím přeplnění kádě , schůdky a sedátko pro pohodlné sezení. Nyní nový systém vypouštění -McAlpine overflow system namísto původní zátky na řetízku. Estonské dřevěné kádě HOT TUB připomínají finskou koupel, kterou si můžete dopřát téměř celoročně. Jsou zajímavou alternativou běžného bazénu nebo vířivky. Voda se v nich ohřívá s pomocí instalovaného topení na dřevo, které káď vyhřeje již během pár hodin (rychlost vyhřátí závisí na vybraném modelu).


Vany, necky a ochlazovací kádě. K levným řešením patří malé zákoutí, kde se kromě nafukovacího bazénku můžete svlažit třeba v neckách nebo plechové vaně. Voda tady není upravena bazénovou chemií, a tak ji při výměně za čistou použijete na zalévání záhonu a trávníku. Plechové vany a dřevěné necky kdysi.


Skelet tvoří velmi kvalitní skandinávský smrk, sibiřský modřín nebo dřevo thermowood sušené na pouhých , aby se při kontaktu s vodou roztáhlo a utěsnilo veškeré spáry. Vše pohromadě drží speciální kovové pláty umístěné na vnější straně kádě i sudu. Proč mít doma plastovou nebo plechovou káď na vodu, když můžete mít naše kádě , které vám vydrží spoustu let a zkrášlí vaši zahradu. Na slunné místo doporučujeme modřínové kádě , do stínu spíše dubové. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na vodu, kádě na zahradu, vinařské kádě , rybářské kádě , plastové barely, plastové konve.


Uvedené sudy a kádě jsou skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения