pondělí 7. října 2019

Kremrole z listového těsta

Z bílků ze zbytkem cukru vyšleháme pevný sníh. Uvařenou cukrovou hmotu přidáme jemně do našlehaného sněhu. Sníh necháme vychladnout. Vychlazenou hmotu přendáme do cukrářského sáčku a naplníme vychlazené kremrole.


Plněné kremrole z listového těsta ozdobíme cukrem moučka nebo čokoládovou polevou a podáváme. Ty pak namotáváme na kovové trubičky, proužky se přitom částečně překrývají.

Kremrole pečeme v troubě na 1- 2°C dozlatova. Mezitím si připravíme náplň - z vaječných bílků a cukru vyšleháme pevný sníh. Jednoduché a rychlé kremrole z listového těsta plněné bílkovým sněhem.


Bílkový sníh už dělám asi let stejný, nikdy neubírám cukr ani neměním za třtinový nebo hnědý. Vždyť pokud si dám pár trubiček na vánoce, tak se celý svět nezhroutí. Vzhledem k tepelně neupraveným bílkum doporučuji kremrole co nejdříve sníst :). Já osobně mám respekt před jídly.


Do misky nad páru si dáme bílky, moučkový cukr a mixérem mícháme dokud se nám cukr zcela nerozpustí a sníh není teplý.

Přilijeme citrónovou šťávu dobře promícháme, sníh přendáme do sáčku se špičkou a plníme kremrole do poloviny z obou stran, abychom měli pěkné špičky na konci. V následujícím článku vám poradím, jak rychle přichystat skvělý moučník jako z cukrárny, který vám zaručí úspěch u každé návštěvy. Tématické fráze: kremrole kremrole z listového těsta kremrole recept recept na kremrole domácí kremrole trubičky na kremrole recept na domácí kremrole video domácí kremrole z listového těsta domácí těsto na kremrole kremlole recept kremrole recept na domaci kremrole listové těsto na kremrole kremole kremrole video těsto na. Tématické fráze: listkove testo recepty z lístkového těsta trubicky z listoveho testa sníh do trubiček kremlore lístkové těsto recepty lístkové těsto recept cukroví z listového těsta listove trubicky recept na lístkové těsto formy na trubičky forma na trubičky listové trubičky recept lístkové těsto na kremrole. Tématické fráze: trubičky recept slané listové trubičky plněné těsto na trubičky trubičky na slano pečení listových trubiček kremrole z listového těsta recept na trubičky trubičky z lístkového těsta slané trubičky kremrole recept pečení trubiček z listového těsta trubičky na kremrole recepty z listového těsta.


Každý proužek těsta pak namotejte do lehce se překrývající spirály na pomazanou trubičku (tak, jak vidíte na fotografiích) a konec přimáčkněte k těstu pod ním. Hotové kremrole klaďte vedle sebe na připravený plech. Trubičky dávejte dostatečně daleko od sebe, těsto během pečení přece jen trochu nabude. První těsto: Do mísy dáme změklé máslo se 1gramy hladké mouky. Přidáme trochu soli a trochu vody a vypracujeme těsto, které necháme chvíli v lednici ztuhnout.


Druhé těsto: 3gramů hladké mouky, žloutky, šlehačku, lžíci octa a trochu vody zpracujeme na těsto. Obě těsta čtyřikrát navzájem skládáme tak, aby postupně. Takto připravené kremrole z listového těsta skládáme na plech vyložený pečícím papírem a případně ještě trochu namazaný.


Jednotlivé kremrole dáváme dostatečně od sebe, aby se při pečení k sobě nemačkaly. Recept, podle kterého se vám Slané plněné kremrole z listového těsta k vínu nebo pivu zaručeně povede, najdete na Labužník. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů.


Falešné kremrole z listového těsta - rychlé videorecepty Vaříme s láskou. Unsubscribe from Vaříme s láskou?

Z listového těsta můžeme také připravovat známé cukrářské zákusky, mezi které jistě patří kremrole , rohlíčky, košíčky a šátečky. Výhoda přípravy z listového těsta je, že si tyto tvary plněné až po upečení můžeme připravit podle našeho vlastního času jako polotovary a plnit je až těsně před podáváním. Upéct šamrole - trubičky z listového těsta plněné sněhem není vůbec těžké. Pokud nevíte jak na to nabízíme Vám videorecept, podle kterého si tuto sladkou radost připravíte také u Vás doma. O geniální univerzálnosti listového těsta jsme nelhali!


Nejen, že z něj připravíte geniální moučníky, ale také lahodné slané koláče, záviny a chuťovky. Navíc se díky své neutrální máslové chuti dá kombinovat takřka s čímkoli. Tak se pusťte do díla ;-)!


Domácí listové těsto Domácí listové těsto vyžaduje. Rozhodně se vám vyplatí mít listové těsto v lednici nebo v mrazáku, je totiž geniálně univerzální! Spousty tenoučkých a jemně křupavých vrstviček, které vzniknou v horké troubě, jsou přitom neodolatelné samy o sobě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения