úterý 15. října 2019

Kosmas velkoobchod

Knižní velkoobchod Kosmas. Nabídka je zaměřena především na kvalitní beletrii, historii, dětskou literaturu, společenské vědy, architekturu, design a umění (včetně katalogů výstav), filosofii, náboženství a duchovní nauky, esoterickou literaturu, alternativní kulturu, atd. V nabídce nechybí ani literární a kulturní.


Informace pro zákazníky velkoobchodu Jak zahájit spolupráci. Sociolog Alexander Gideon a jeho bývalá žena Ilana začínají s odstupem sedmi let luštit obsah „černé skříňky svého rozpadlého manželství. Více informací o firmě najdete na stránce O nás.

Chcete se spojit s někým v knižním velkoobchodu Kosmas ? Zde najdete ty správné kontaktní údaje. Jste knihkupec a máte dotaz ohledně velkoobchodního odběru? Jste nakladatel a chcete nám nabídnout knihu do distribuce? Hledáme kolegy ve Svitavách.


Chcete pracovat v našem knihkupectví ve Svitavách? Nakupte v našem knižním e-shopu kdykoliv a kdekoliv. Máme skoro všechno a hned.

Distribuce na Slovensku. Prodejna Žilkova Brno - Řečkovice, tel. Další možností je distribuce v knižním velkoobchodě Kosmas.


Velkoobchod požaduje marži ve výši z prodejní ceny knihy. Velkobchod Kosmas nabízí prodej knih prostřednictvím e-shopu, ve svých prodejnách a prodejnách knihkupců v celé ČR formou přímého i komisního prodeje. Pro distribuci v knižním velkobchode je.


Internetový obchod zaměřený na alkohol. Sortiment zboží obsahuje několik tisíc položek z řad prémiových rumů, vín, koloniálu, chlazených a mražených potravin, drogerie, cukrovinky slané pochutiny, káva, čaj, maso a uzeniny, čerstvé ryby, tabákové výrobky, sklo a pečivo. Používáte-li jiný internetový prohlížeč, nemusejí některé komponenty fungovat nebo se správně zobrazovat. Svou objednávku si můžete vyzvednout v jedné z našich kamenných prodejen nebo vám ji pošleme. Naše knihy distribuuje knižní velkoobchod KOSMAS.


Osobní odběr ZDARMA, nákup nad 7Kč = DOPRAVA ZDARMA. Kniha Česká fotografie 20. Almanach Labyrint eviduje dosud vydanou a plánovanou produkci většiny českých nakladatelů. Sháníte-li konkrétní knihu zde uvedenou – obraťte se na nakladatele, který knihu vydal (kontakt naleznete pod názvem knihy).


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba KOSMAS , Ajshop. Kopie obálek a anotací.

Svaz knihovníků a informačních pracovníků (SKIP) a firmy Computer Press, a. Kosmas - vzdělávání zaměstnanců pro budoucnost OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF) Datum alokace: 31. Produkce nakladatelství vychází v edicích, z nichž nejrozsáhlejší jsou překladová Cesty tam a zase zpátky, edice české moderní prózy Česká radost a edice poezie Bouře. Václava Jandečková Falešné hranice Akce „Kámen“. DISTRIBUCE SLOVANSKÝ DŮM. Pokud chcete mé knížky prodávat ve svém knihkupectví, rodinném centru, školce nebo kdekoliv jinde, najdete je v nabídce knižního distributora KOSMAS.


Po knihkupectví v Hradci Králové letos otevřela nové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения