čtvrtek 24. října 2019

Raznice imitace dřeva beton

Raznice imitace dřeva beton

Výroba obkladů imitace dřeva v silikonových formách – Pro výrobu obkladů imitace dřeva můžeme použít i silikonové raznice. Plocha s reliéfem je totožná jako u forem, rozdíl je pouze v. Cena produktu bez dopravy. Výběr z několika rozměrů a reliéfů. Pružná polyuretanová raznice (stamp) pro ražení pohledových. Betonová imitace dřeva , která na našem trhu nemá obdoby.


Raznice imitace dřeva beton

Dokonalé detaily výrobků včetně celoprobarvené směsi brání výkvětům a jsou mrazuvzdorné. Vytvarování i barevné provedení těchto prvků je totiž dokonalou napodobeninou věkovitého, léty a povětrností vytráveného dřeva. Podrobnosti o produktu 73-Kč. Upozorňuji že cena nemusí odpovídat ceně uvedené na této stránce.


Raznice nejsou na prodej. BETONOVÉ VÝROBKY S IMITACÍ DŘEVA. Zahradní betonové prvky jsou novou generací napodobenin dřeva z betonu, které spojují odolnost kvalitního, zhutněného betonu vůči povětrnostním vlivům s atraktivním vzhledem věkem zhrublého, omšelého dřeva.


Silikonové raznice imitace skládaného kamene velká sada 1. Sada silikonových raznic pro ražení dekorativních omítek a betonů imitace skládaného kamene pro vnitřní a venkovní použití za zvýhodněnou cenu. Imitace dřeva z betonu nabízí neobyčejný a elegantní přírodní styl, který sluší nejen každé zahradě. Na výběr máte několik dostupných variant.


Plastové formy na výrobu zámkové dlažby, obkladu a betonových doplňků. Zabýváme se prodejem plastových forem na výrobu dlažby, obkladu imitace kamene - umělý kámen a mnoho dalších forem na domácí - svépomocnou, ale i profesionální výrobu betonových výrobků různého druhu a zaměření. Linie dřeva je produkt, jež dřevo dokonale imituje. Ve skutečnosti se jedná o betonové dlaždice.


Raznice imitace dřeva beton

A přestože jako dřevo vypadají, svou životností dokazují, že jde o beton. Může se lišit dle vámi objednaného množství vyrobených kusů. Formy nejsou na prodej. Prohlédněte si v galerii výrobky imitace dřeva , u betonu máte jistotu, že Vám nezestárnou.


Umělý kámen je vyroben z betonu nebo jiné směsi za použití pružných forem. Beton je vysoce odolný mrazu, vodě, vysokým teplotám, má dlouhou životnost, je skvělý izolant a snadno se instaluje. Jaké výhody má betonová dlažba imitace DŘEVO? Narozdíl od opravdového dřeva však nevyžaduje betonová imitace žádnou péči ani údržbu. Námi nabízená imitace dřeva je vyráběna z ušlechtilého kvalitního betonu, který odolává všem klimatickým vlivům a je mrazuvzdorný.


Raznice imitace dřeva beton

Oproti dřevu betonová imitace netrouchniví, nehnije, neplestiví a nedochází u ní k rozpadu. Jelikož má tento produkt vysokou hmotnost a nízkou cenu, tak se na něj nevztahuje doprava zdarma nad 20. Betonové výrobky Imitace Dřeva v zásadě nepotřebují následnou údržbu. Speciální betonová směs, ze které se výrobky imitace dřeva vyrábějí, je celoprobarvená doplněná o chemické přísady, díky kterým jsou výrobky mrazuvzdorné a zabraňují výkvětům.


Díky ruční výrobě a patinování se dosáhne dokonalých. Objednejte si dlažbu imitace dřeva on-line a získejte následující výhody: - Dlažbu imitace dřeva vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения