čtvrtek 24. října 2019

Nová lednice nechladí

Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: nová lednice nemrazí. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Pokud nechladí lednice a mrazák se vychladí na -20C pak není závada v uniklém chladivu.


Kdyby uniklo chladivo tak by naopak spíš mohla jít trochu lednice , ale mrazák by absolutně nestíhal chladit. Pravděpodobně by se mohlo jednat o lednici s přepínacím ventilem. Nebo někde v termostatu, kdy.


Po odmrazení, už lednice. Příčiny mohou být dvě: málo chladiva, nebo vadný kompresor. Obě opravy by vám servisman měl být schopen udělat na místě, ovšem oprava kompresoru může být dražší. Doporučil bych aby servisní technik přijel zkontrolovat tyto části a poté rozhodl. Je před Vánocemi, tak nová lednice může být zásah do rozpočtu.


Nadruhou stranu si některé servisy účtují nehorázné poplatky za výjez a servisní zjištění závady. To už vše záleží na Vás. Lednice nechladí , kde může být problém?


Nudné a zbytečné obchodní e-maily neposíláme. Nová lednice - nechat odstát? Zdravím, otázka jasná: koupě nové lednice - je třeba ji nechat po transportu, kdy ležela, nechat odstát ? V manuálu se píše, že ihned po transportu je možné uvést přístroj do provozu, ale dodnes jsem žil v tom, že se lednice (mrazák) nechává po transportu vždy cca hodin odstát. Dobrý den, mám starší lednici s mrazákem (oddělené prostory, kompresor). Pokud je senzor v mrazáku a chcete v mrazáku -18°C, bude v lednici asi.


V poslední době se lednice hodně namražovala, na zadní straně se tvořil led a občas mi zmrzlo i něco z potravin, které se zadní strany dotýkaly, přestože byla intenzita chlazení nastavena pouze na číslo (ze sedmi). Přečtěte si odpovědi na nejčastější otázky k servisu, údržbě a výběru příslušenství k lednicím a mrazákům značek Whirlpool, Hotpoint, Indesit a Bauknecht. Neobjevili jste řešení svého problému?


Nefunkcni horni pant vestavene lednice - je treba vymena Dobrý den, o vaši poptávku mám zájem. Můžete si prohlédnout informace a reference na mém profilu a pokud budete mít zájem, zobrazte si mé kontakty kliknutím na „Ukázat kontakty“. S pozdravem, Tym Pračky A. Přivezla mu ji PPL a asi dní stála nezapnutá.


Včera večer ji zapnul a do dneš. Takmer s istotou ide o úbytok chladiva. Jednou za čas posíláme informace o speciální akcích, slevách a výprodejích. Dávno dávno, keď som kúpil našu prvú chladničku s mrazákom (jednokompresorovú) sa stalo to isté - mrazák mrazil, chladnička ani náhodou a kompresor bežal stále - lebo termostat berie teplotu v chladničke a tá neklesala. Dobrý den,dostal jsem asi 2roky starou kombinovanou jednokompresorovou lednici Beko,přivezl jsem ji naležato,poté skoro dny stála než jsem ji zapojil.


Problém je v tom že mrazák chladí jako blázen ale lednice vůbec. Může mi prosím někdo poradit co s tím? Jste opravdu šikovný člověk,kterému leží na srdci blaho vlastního otce. I když má otec požehnaný věk,určitě jeho myšlení je v perfektním stavu, a v tomto věku ,opravdu klobouk dolů. I já bych byla ráda,kdyby aspoň jeden z mých rodičů tady byl,ale bohužel.


Nevím zda žijete spolu sami dva,bez dobré víly,ale není třeba si odříkat přístup do lednice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения