pondělí 14. října 2019

Plastové sudy 60l

Eshop Plastové Sudy EU, Plastové obaly na kapaliny. Možnost dopravy nebo vlastní odběr mezi Č. Modrý sud 60L - 250Kč, Bezbarvý 50L - 300Kč, vše komplet vč. Dom a záhrada - Plastove sudy bazár. Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Sudy jsou vhodné pro přepravu a skladování menšího až středně velkého množství sypkých, pastovitých nebo kapalných látek. Uplatnění nalézají především v potravinářském průmyslu.


Sudy lze velmi dobře stohovat, v menších velikostech mají také postranní držadla pro. Nádoby jsou vybaveny sklopnými madly. Plastové sudy vhodné pro dopravu sypkých látek, tavenin ale i nebezpečných látek. Odnímatelné víko je upevněné kovovým pákovým uzávěrem. Splňují podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě a jsou opatřeny certifikací UN dle předpisů ADR.


Sudy boli použité na prevoz materiálu do potravinárskeho priemyslu, sú zánovné a sú nepoškodené. Vyplňte prosím počet kusov jednotlivých sudov, ktoré si želáte objednať. Potom stačí už len zadať kam má byť zásielka doručená. Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l , 120l, 150l a 220l s víkem i bez.


Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem! Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat). V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb.


Plastové sudy 60l

Osobný odber v Bardejove Pripadne doveziem. Uskladnené ich mam v Čani. Bližšie info správa, alebo tel. Sudy sú vhodné na kvas,obilie, phm.


Na základe rozhodnutia Hlavného hygienika SR sú vhodné aj pre plnivá potravinárskeho priemyslu. Ich ekonomické i ekologické výhody sú nesporné. Vlastnosti plastových sudov vychádzajú z náročných požiadaviek zákazníkov.


Plastové nádoby jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen) což zaručuje jejich vysokou odolnost. Nabízíme také zahradní plastové sudy na dešťovou vodu. Pokud by Vám plastový sud. Ponúkané plastové sudy je možné využívať na skladovanie vody, kvasu, chemikálií. Plastové potravinářské sudy se šroubovacím či odnímacím víkem jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných, sypkých, kusových a pastovitých hmot v chemickém, potravinářském průmyslu či zemědělství.


Inzerát byl odebran z oblíbených. PLASTOVÉ LÁHVE, KANYSTRY, SUDY , VĚDRA, IBC PLASTOVÉ SUDY Sud šroubovací l Hygienicky nezávadné plastové barely s madly a otočným uzávěrem. Cena je včetně víka, víko obsahuje pryžové těsnění. Popis: Prodám čisté jako nové plastové sudy o velikosti: 60l , 100l, 120l (uvnitř nikdy nic nalitého - nezávadné) Potravinářský plast.


Praktické plastové sudy na kvas či na vodu a plastové žumpy dostupné v online bazári. Predám plastové sudy (bandasky) o objeme L. L-eur-pevný vrch dá sa vyrezať. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Odnímateľné veko je upevnené kovovým pákovým uzáverom.


Spĺňajú podmienky pre styk s potravinami - vyhlásenia o zhode a sú vybavené certifikáciou UN podľa predpisov ADR. IBC kontajnery, nádrže na vodu, IBC príslušenstvo, plastové sudy , kompletný sortimentu pre skladovanie, čerpanie a výdaj nafty, benzínu a olejov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения