pátek 18. října 2019

Riedel

Riedel

Nabízíme krabice na stěhování za skvělé ceny. Mají zpevněnou konstrukci, dvojité dno a úchyty, které zaručují jejich zvýšenou odolnost a nosnost. Tyto krabice na stěhování dosahují minimální garantované nosnosti kg, při rovnoměrném zatížení to ale může být i několik desítek kilogramů více. Kvalitní pětivrstvá lepenka váš majetek při stěhování ochrání před všemi nástrahami přepravy.


Oproti krabicím od banánů jsou papírové krabice na stěhování vhodné také na trvalé uložení vašich věcí, které díky víku ochrání před prachem. Stěhovací krabice s průhmatem, šatní stěhovací, na stěhování PC, kartonové přepravky pro snadné stěhování. Klasické stěhovací krabice mají průhmat na ruce, pro snadnou manipulaci. Vašeho šatstva (součastí je plastový držák na ramínka).


Krabice na stěhování jsou vyrobené z pětivrstvé lepenky nejvyšší jakosti. Kvalitní technologie lepení dělá krabici pevnou a vhodnou na stěhování i při větším zatížení. Díky nosnosti až 45kg jsou tyto krabice vhodné i pro stěhování těžších předmětů, jako jsou časopisy a knihy. Po stěhování , a nejen po něm, je potřeba čas od času své věci roztřídit a nepotřebné nebo méně používané uložit.


Ideální variantou v této situaci jsou úložné krabice z kartonu. Jednak kvůli cenové dostupnosti a také díky možnosti výběru barev a potisku na zakázku. Krabice klopová, bez horních klop, víko se řeší individuálně např.


Krabice kartonové, archivační, na stěhování , na knihy či speciální krabice z naší vlastní výroby, které jsou ihned k dodání. V současné době také naleznete v sekci výprodej kartonových krabic aktuální nabídku za zvýhodněné ceny. Když budete dělat pořádek, můžete si vzít na pomoc krabice KVARNVIK. Jsou vyrobeny z recyklovaného papíru ( ). Venkovní bílá strana je proplétaná, vnitřek je vyložen kostkovaným papírem.


U nás na eshopu naleznete velký výběr kartonových krabic pro bezpečnou přepravu vašeho zboží. Kartony, krabice , zboží na paletě a další obaly, to vše pomocí vázací pásky perfektně zabezpečíte. Druhů vázacích pásek , které vám paketo. Vybírat můžete vázací pásky ocelové nebo modernější verze pásky polypropylenové (PP) nebo polyesterové (PES). Půjčíme Vám unikátní plastové krabice SmartHOP, které se jednoduše zavírají, lehce přesouvají a dají se skládat na sebe.


Nabídneme Vám také papírové krabice , pokud preferujete papír. Díky použitému materiálu jsou velice odolné, jejich nosnost je až kg! Manipulaci usnadňují odnosné otvory na stranách. Naše firma disponuje velkým množstvím balícího materiálu, jako jsou přepravní plastové boxy, papírové krabice na stěhování , šatní boxy, pytle, fólie, lepící pásky apod.


Riedel

Obalový materiál Vám zavezeme předem v termínu, který si vy sami určíte. Ceny balícího materiálu naleznete na stránce ceník. Jak se připravit na stěhování bytu Praha. Krabic raději více – v dostatečném předstihu si opatřete papírové krabice nebo plastové přepravky, a raději více, než.


Vážení zákazníci, právě jsme přidali do našehio eshopu dekorační papírové pásky, které se staly oblíbenými hlavně u kreativních zákazníků, kreré mohou například hezky ozdobit Váš dárek. Nabídku dekoračních pásek najdete v naší kategorii. Jsou pevnější, a proto jsou vhodné i jako úložné krabice. Na stěhování vám doporučujeme pevné a velmi odolné krabice na stěhování z pětivrstvé lepenky (označení 5VVL). Jednotlivá patra v krabici oddělte vlnitou lepenkou z dvouvrstvé lepenky (označení 2VVL), nebo použijte pevné kartonové proložky.


Riedel

Kartonové krabice chrání zboží před poškozením, vlhkostí a dají se snadno popisovat. Jaký kartonový obal vybrat? Nejprodávanější jsou lepenkové krabice z 3vrstvé a pevnější 5vrstvé vlnité lepenky.


Drobné zboží se všal lépe balí do plochých poštovních krabic nebo jiných našich obalů, zejména obálek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения