úterý 15. října 2019

Stolní vrtačka jihokov návod

Prodáme stolní vrtačku typ V vč. Vrtačka je zapojená a lze ji po dohodě možné. Jednoduché nastavení otáček vřetena prostřednictvím rychlostních stupňů. Stolní vrtačky či stojanové vrtačky prodáváme přesně takovým klientům.


Mají v sobě ukrytý silný a výkonný motor, takže se s nimi pracuje velmi snadno.

Navíc jsou díky pevnému uchycení ke stolu bezpečné. CZ AE1S35N-STOJANOVÁ VRTAČKA 350W Originální návod 1. Pracovní prostředí a)Udržujte pracovní prostor v čistém stavu a dobře osvětlen. Nepořádek a tmavá místa na pracovišti bývají příčinou úrazů. Prodáváme radiální vrtačky a stolní stojanové vrtačky kvalitní výroby. Dovezeme po celé ČR i na Slovensko.


Rovněž provádíme dílčí, střední a generální opravy a také výkup vrtaček.

Námi prodávaná radiální vrtačka a stolní vrtačka jsou masivní stroje, jež disponují vysokou výkonností a přesností. Je poháněna klínovým řemenem. Kvalitní stolní vrtačka k domácímu použití. Obsahuje výškově nastavitelný vrtací stůl, který lze také naklápět do stran, max. Dále lze nastavit hloubku vrtání.


SPECIFIKACE: - Napájen. Predám túto veľmi zachovalú stolnú stojanovu vrtačku jihokov Hustopeče SVA v pôvodnom stave, bez vôlí, hladký chostopkové vrtáky do mm, premazaná, vyčistená. Stôl pekný, nerozvrtaný, 4x rýchlosť, nastavitelná výška, doraz, pracovné osvetlenie, masívna liatinová stolná stojanová vrtačka , vhod. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu,. Vrtání na sto let staré vrtačce Volman,vrták 25mm.


Narex EVP H-2C vrtačka příklepová. Optimum OPTIdrill B 13. Stojanová vrtačka Scheppach DP16SL, 550W.


Jestliže znáte označení nebo název produktu, ke kterému potřebujete podrobnější informace, vyhledejte rychleji v celém archivu právě ty dokumenty, které potřebujete. Informace o ochraně osobních údajů.

Pro odeslání klikněte na druhé tlačítko Odeslat Odeslat. Zpráva bude odeslána na náš e-mail, odpovíme Vám nejpozději do pracovních dnů. Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde. Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce Vytvořili jsme pro krizové období speciální stránku, na které naleznete užitečné tipy na produkty, které by se doma při karanténě mohly šiknout.


Praktická stolní stojanová vrtačka , určená k vrtání kovů, dřeva nebo plastů pro domácí hobby dílny. Rychlostní stupně nastavujeme za pomoci klínového řemene, upnutého v hlavě vrtačky (Vřeteníku) mezi kola s různými průměry. Masivní litinová stolní (stojanová) vrtačka Jihokov , sklíčidlo do 13. Vrtá, ale při běhu vpředu hrčí (vibruje), možná bude časem potřeba zrepasovat. Jelikož se jedná o dědictví a nic o ní nevím, prodávám od koruny a bez záruky.


Nutný osobní odběr, je velmi těžká. Jede tichounce a hladce. Kdo chce levnou vrtačku, tak běžte do hobby matketu a kupte čínu. Stolní sloupová vrtačka pro vrtání a zahlubování.


W, kg, s ozubeným věncem. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения