středa 9. října 2019

Věšák na klíče

Dávejte je na jedno místo do předsíně. Nejlépe na věšáky nebo háčky. Moderní věšáky na klíče jsou z nejrůznějších materiálů: dřevěné, kovové, nerezové, magnetické.


Věšák na klíče

Na více klíčů jsou praktické skříňky s poličkou. Vyberte si podle barev a stylu na FAVI. Hledání klíčů by se klidně mohlo stát soutěžní disciplínou na olympiádě. Pokud na ni ale nehodláte trénovat každý den, rozhodně se podívejte po praktickém věšáku na klíče. Nástěnné háčky a věšáčky na klíče umožní pověšení klíčů a dalších drobností na dobře viditelném místě blízko dveří.


Už je nemusíme ve spěchu hledat a budou vždy po ruce. Oblíbené jsou designové věšáky a háčky v pestrých barvách. Nástěnný věšák na klíče s přihrádkou na dopisy iDesign York Lyra, délka 2cm. Závěsný držák do předsíně Lyra York.


Box na klíče, skříňka na klíč. A jedinečný věšák na klíče je na světě! Nejlepší samozřejmě je, když věšák na klíče ladí s ostatním nábytkem a vybavením v místnosti. Pokud máte chodbu zařízenou ve světlém a vintage stylu, vypadá úžasně věšák ve stejném nebo podobném stylu. Má háčků a odkládací plochu na drobnosti.


Praktický pomocník i skvělá dekorace. Vyrob si věšák na klíče pomocí akumulátorového nářadí Bosch. Vysoce kvalitní a designové provedení se smyslem pro detail. K těmto věšákům se také skvěle hodí sedací botník,který dodáváme ve stejném barevném provedení. Vesměs mají funkční kolíčky nebo háčky, které slouží k umístění klíčů.


Atraktivní provedení z bambusového dřeva. Uplatní se v každé předsíni. Věšák na klíče pro šest svazků.


Připevňuje se na zeď pomocí šroubů a hmoždinek, které jsou součástí dodávky. Stačí najít vhodné místo u dveří a přivrtat. Když přijdete domů, bude Vás. Materiál : dřevo, kovové háčky.


Věšák na klíče

Klíče však můžete mít hezky srovnané a na očích. Na speciální držák si můžete pověsit třeba sluneční brýle a další drobnosti. Plochu rámečku, kde by normálně byla fotka, jsme také využili, a to jako vzkazovník. Zaznamenáte si tam věci, na které nemáte zapomenout, tak i zprávy pro zbytek rodiny, že. Klíče se věší na osm nerezových trnů s drážkou proti spadnutí klíče.


Cenový srovnávač věšáků z mnoha e-shopů. Taky pořád hledáš klíče , peněženku a mobil? Nejčastěji pokud nejvíc chvátáš? Nabízíme totiž originální fotorámeček věšáček na klíče. Dovezeme, vyneseme po celé ČR.


Věšák na klíče

Nábytek a doplňky - největší výběr na jednom místě on-line z pohodlí Vašeho domova. Akční zboží a SLEVY až.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения