pátek 4. října 2019

Oprava elektrospotřebičů praha 4

Zajišťujeme zapůjčení náhradní pračky. Jednoduché opravy elektrospotřebičů. Jako u všech ostatních elektrospotřebičů jsou některé závady jednoduché a rychle řešitelné, mezi tyto závady patří ve většině případů přepálená pojistka, uvolněný kontakt, přerušený nebo přepálený plošný spoj, poškozený spínač a podobně. Servis a oprava elektrospotřebičů.


Vás připravili přehled servisních míst pro opravy Vašich elektrospotřebičů , jako jsou pračky, myčky nádobí, ledničky, žehličky a další. Nabízíme kompletní pozáruční servis praček.

Svěřte je do rukou odborníků! Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba TAVIS - opravy a prodej šicích strojů, Martin Zuska - Šicí stroje, TAVIS,. Zaměřujeme se zejména na opravy praček a opravy myček, ale opravujeme také elektrické sporáky, mikrovlnné trouby, bojlery a další elektrospotřebiče v domácnosti či na zahradě.


Na spotřebiče pro domácnost je záruka v délce měsíců od data prodeje. Veškeré naše služby poskytujeme za příznivé ceny. Provádíme opravy praček téměř všech značek.


Upravujeme elektroinstalace pro bytová jádra. Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci. Pokud nebydlíte v této lokalitě, tak po domluvě můžeme přijet i na jiné místo.

Autorizovaný servis drobných domácích elektrospotřebičů ve Zlíně. AV PLUS Kovoslužba, Robin Hnátek zajišťuje opravy televizorů všech značek v bytech zákazníků po celé Praze a okolí. Kromě opravy elektrospotřebičů nabízíme k prodeji vybrané druhy domácích spotřebičů, dodáváme doplňky a příslušenství.


Stav Vaší zakázky číslo. Opravy průmyslového chlazení. OPRAVY PRAČEK, SERVIS PRAČEK, OPRAVY MYČEK - PRAHA. Poskytujeme kompletní servis, opravy a poradenství, zapojení nových spotřebičů.


Se všemi těmito neduhami Vašeho spotřebiče si dokáži poradit. Možnost online objednání. Jsme Vám k dispozici hodin denně, dní v týdnu. Záruční i pozáruční servis bojlerů, akumulačních kamen, přímotopů a jiných elektrospotřebičů , montáže u zákazníka. Pozáruční a záruční opravy a servis elektroniky.


Praha a okolí od 50kč. Předprodejní, záruční a pozáruční opravy a servis elektrospotřebičů v celé České a Slovenské republice. Prodej náhradních dílů. Myčky volně stojící i myčky vestavné. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely.


Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Dbáme zejména na pečlivost a osobní přístup ke každému zákazníkovi.

OPRAVY: Dnešní automatické pračky jsou poměrně složitá zařízení se širokým spektrem závad. Telefonicky s vámi domluvíme termín opravy tak, aby Vaše pračka byla opravena v co nejkratší době a dle Vašich časových možností. Kvalitně váš přístroj opravíme.


Drobné opravy kávovarů jsme schopni vykonávat na místě přímo u zákazníka. Když bude nutna oprava v našem servisním stredisku dohodneme se na způsobu předání Vašeho přístroje. Pro předání Vašeho kávovaru bude třeba vypusit vodu z přístroje a odstraňit zbytky kávy.


Parkování zdarma: Parkování je umožněno naproti přes ulici v podzemních garážích (vjezd z ulice Baarova). Parkovné je hrazeno naší firmou při koupi nebo servisu stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения