čtvrtek 24. října 2019

Motouz jutový

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Jutový motouz 1kg, délka 150m, průměr 4mm Jutový motouz zelený 1kg. Vyrábíme motouzy a klubíčka ve velikostech od 40g do 5kg. Na zakázku vyrobíme motouzy a klubíčka jaké potřebujete.


Motouz jutový

Lněné motouzy jsou dodávány v klubkách. Kvalitní jutový motouz pro použití v domáctnosti, potravinářství nebo zemědělství, tolerance rozměrů ±. Jutový provázek cca m - jutový motouz výroba dekorací na vintage svatbu. Přírodní pevný provázek z juty vhodný k dekoračním účelům, k výrobě aranžmá květin a na výrobu dekorací.


Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Polypropylenový motouz pro použití v domácnosti, kanceláři, skladu atp. Návin klubka cca 2m, průměr motouzu cca mm, pevnost kg. Free Shipping Available.


Motouz jutový

AKTUÁLNĚ - NEPŘEHLÉDNĚTE! Nuselská 8 Praha - OTEVŘENO. Bližší informace naleznete v sekci KONTAKTY A PROVOZNÍ DOBA Vzhledem k aktuální situaci v ČR, jsou poměrně často naše tel.


Množstevní jednotka: ks Provázky (nebo také motouzy) různých velikostí (síly a návinu) najdou využití prakticky u všech druhů obalů. Jejich výhodou je velmi nízká cena, snadné rozbalení, možnost opakovatelného použití a skutečnost, že. Jutové motouzy, jutový motouz , motouz jutový , motouzy jutové, jutový motouz v různé síle. Tím, že se vyrábí z jutovníku tobolkovitého, se v přírodě umí bez problému celý rozložit.


Jeho používáním proto nezatěžujete zbytečně přírodu. Vybírat můžete z tenčího provázku o průměru mm nebo silnějšího mm na balení těžších zásilek. V naší nabídce naleznete přírodní i barevný jutový motouz v několika průměrech. Přírodně barvený motouz , vhodný pro tvorbu dekorací venkovních i vnitřních, k balení dárků a zboží, drhání, použití v zahradnictví, květinářství apod.


Je to skvělý pomocník při. Motouz z juty - přírodní motouz. Průměr motouzu se udává v tzv. Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách? Přihlaste se k odběru a my Vám je budeme přednostně zasílat na e-mail.


V nabídce máme několik druhů motouzů. Liší se barvou, sílou návinem. Jejich velmi jednoduchá aplikace-použití nabízí možnost využití snad všude tedy nejen v domácnosti, ale v průmyslu. Lze použít také k dekoračním účelům.


Stuha matná barevná malá vajíčko 5mm x 20m-1 Kč bez DPH Kč s DPH Kč bez DPH. Možnost barev je zelená, hnědá, modrá - barvy jsou na poptání. Nábal klubíčka je metrů.


Motouz jutový

Klubko má 200g nebo lze objednat 1kg. Obchodní podnik, především pro školství. Ruční práce, výtvarné práce, šachy, zahrada, didaktické hračky, pohyb, sport.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения