středa 9. října 2019

Dóza na limonádu s kohoutkem

Sklenice na nápoje 5l s kohoutkem. Má široký otvor pro snadné plnění kousky ovoce a ledu. Nádoby na limonádu jsou ideálním společníkem na zahradní party, oslavy nebo svatby. Hosté se obslouží sami a vy budete mít čas užít si příjemné chvíle s ostatními.


Připravte vynikající domácí limonádu s ovocem a bavte se! Dóza na nápoje s kohoutkem Authentic 15l je ideálním společníkem na zahradní party, různé oslavy nebo svatbu.

Velký objem dózy oceníte při pořádánia. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Džbán na nápoje s víčkem nádoba s kohoutkem doza na vino cactus 8l. Je perfektní na domácí limonády, vodu i míchané nápoje. Džbán má z vrchní části víčko a ve spodní části vypo.


Apr Dóza na limonádu s kohoutkem Garden bílý text - objem 10l Stay safe and healthy.

Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times. Všetky informácie o produkte Dóza na potraviny KILNER nádoba na domácí limonádu s kohoutkem l, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie KILNER nádoba na domácí limonádu s kohoutkem l. Nádoba na limonádu s kohoutkem na stojanu 2x5l Cena: 7K. Krásná sklenice z tlustého skla a kovového víčka. Nápojový barel s kohoutkem a filtrem 5L. Skleněný džbán s kohoutkem - 5l: Kvalitní skleněný džbán s kohoutkem se perfektně hodí nejen na party, ale i pro každodenní použití, kdy ho ocení především děti.


Perfektní na přípravu ovocných bowlí, ovocných šťáv, limoná sangrií a podobně. Gusta nádoba na limonádu 7l s kohoutkem. Má široké použití přes domácí citronády, ledové čaje až po ovocné džusy, šťávy, cidery nebo třeba alkoholické koktejly. Sklenená dóza na vodu či domácej limonádu je skvelým pomocníkom pri organizovaní osláv. Do nádoby natočíte vodu, přidáte citron, mátu nebo ovoce a párty může začí.


Skvěle poslouží skleněné dózy na až 15l nápoje s dávkovačem, které umístíte na vhodné místo a každý se obslouží sám. Výborná věc na pořádání letního grilování či posezení s přáteli. Je vhodná pro servírov. POPIS Sklenený súdok s kohútikom od výrobcu Kilner je ručne vyrobený z odolného skla a je vybavený praktickým kohútikom, ktorý umožňuje pohodlné servírovanie nápojov.


Ideálny na oslavy, párty alebo grilovanie. Súdok Kilner je určený iba na. Venkovní posezení s nejbližšími má své kouzlo ️.

Britská značka KILNER nabízí široký sortiment skleněných nádob na limonády s kohoutkem (nebo třeba na silnější Sangrii), stylových sklenic s uchem a třeba i lahví s klipem. Skleněná nádoba na nápoje, s kohoutkem , objem l. Ideální dóza na limonádu , džusy, víno, vodu. Domácí limonáda nebo bowle vypadají v této nádobě velmi lákavě a každý se může sám obsloužit sám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения