středa 9. října 2019

Festival kávy 2016

Barista roku - festival výběrové kávy. Soutěž nejlepších českých baristů. Vše kolem kávy , pražíren a kaváren. BOSCH FRESH FESTIVAL připravil program i pro milovníky kávy - Pardubice 18. Největší gurmánský festival , který se letos objeví ve čtyřech městech, se stane svátkem pro všechny milovníky kávy.


Tretí ročník festivalu výberovej kávy v Bratislave je úspešne za nami. Podujatie plné vône a chuti výberovej kávy, zaujímavých prednášok, pestrých sprievodných . Festival kávy a jazzu pá 14. Spojení vskutku harmonické.


Kam na gastro akce v Praze, Brně a jinde po ČR. V souvislosti se zrušením většiny akcí, bohužel nemůžeme ručit za správnost termínů akcí uvedených na kdykde. Celorepubliková oslava se ponese v duchu kávových akcí, které nebudou omezené na konkrétní týden, ale budou probíhat v průběhu celého roku. Pozvánka na baristu roku se objevila ve všech významných médiích. Každý k soutěži a festivalu výběrové kávy přistupuje po svém.


Festival kávy 2016

Mrázová a Slámečka Vám pomohou si v tom udělat větší pořádek. Porběhly přednášky i degustace, své kávy prezentovalo lokálních i zahraničních pražíren. Jizba připravovala svou etiopskou Kelenso Mokonisa a novou keňskou Kagongo.


Děkujem organizátorům i zůčastněným za super. Občas je potřeba to probouzení ze zimního spánku trochu popohnat. Káva všech chutí a vůní vám v tom zaručeně pomůže.


Na festivalu kávy pořídíte nejen výběrovou kávu, ale i náčiní potřebné k bezchybné přípravě. Přijďte do Depa a vyberte si z mlýnků, konviček, designových nádob i dekorací, podívejte se na. Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.


Dnešní soutěžící dokončili své prezentace a nyní porota sčítá výsledky, abychom věděli s kým se zítra setkáme na mistrovství ČR v přípravě filtrované kávy Brewers cup v rámci doprovodného programu festivalu The Filter. Prvními členy souboru, který v Čechách jako první obnovil tradici tzv. Formanové nebo Václav Koubek. Zhlédnout rozmanitost příprav a chutí filtrované kávy a samozřejmě vše ochutnat budete moci na šesti brew barech, na kterých se za víkend představí hned několik českých i zahraničních pražíren a kaváren.


Pěkně se to v kávě rozjelo. Kavalerie má připravený street artový program na každý den festivalu a postupně ho představí i zde. Každopádně se v pondělí můžete těšit na výstavu obrazů Michala. Mezinárodní den kávy jsme s kavárníky a partnery oslavili už včera.


Přijďte degustovat, těšíme se na vás po celý víkend v centru kávového dění v hotelu Continental Brno! Na Týdnu kávy jsme si to vyzkoušeli 4. Pondělní program byl ve znamení přípravy kávy. Na vlastní kůži jsme si vyzkoušeli, jaké to je být baristou ve dvou kavárnách. Deset zdravotních přínosů kávy. O kávě koluje množství mýtů a mnozí se bojí, že je zdraví škodlivá.


Odborníci tvrdí, že káva obsahuje téměř 2látek, které mají pozitivní účinky na zdraví člověka. Po niekoľkých úspešných ročníkoch Coffeefest Slovakia sa organizátori rozhodli posunúť svoje podujatia na ďalší stupeň vývoja. Pod záštitou printového magazínu o kávovej kultúre „Standart – Standing for the Art of Coffee“ sa fanúšikovia kávy a životného štýlu s ňou spätého budú môcť stretnúť so šiestimi pražiarmi zo Slovenska a šiestimi producentmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения