pondělí 2. prosince 2019

Svícny ze skleniček na víno

Teplo a světlo svíček navodí tu správnou vánoční atmosféru, a proto by ve vaší domácnosti neměly chybět krásné svícny. Originální si můžete podle našeho vzoru vyrobit i ze skleniček na víno nebo sekt! Na Vánoce je všechno povoleno.


Tedy myslíme především co se výzdoby domova týče. Někdo má rád pomálu někdo zase přespříliš.

Ale v tomto období svátků je dovoleno být i přehnaný, co se kýče týče. A kdo z vás si rád vyrábí výzdobu sám, máme pro něj skvělý nápad od Anežky a Jiříka na vánoční dekoraci. A tak si pro něj dojdeme a ukážeme si, jak s ním naložit. O pampeliškách ví své jistě i Belgický obr, což je největší králík na světě, a jak říká chovatel Jan Novotný, je to zajímavé, dobromyslné, klidné a plodné plemeno, zároveň však náročné, především na prostor a kvalitní stravu.


Možná by se zdálo, že skleničky na víno jsou. Ovšem máte-li v kredenci pár vinných sklínek navíc, můžete je klidně využít podle našich tipů. Ukážeme vám, jak hravě z nich s trochou fantazie vytvoříte romantickou lampičku, originální svícen či zajímavý květináč.

Je spousta věcí v naší domácnosti, které slouží na něco jiného než k čemu byly původně určeny :) Třeba sklenici na víno jsem obrátila dnem vzhůru a do ní. Můžete si tam dát i čokoládové bonbóny, cukroví, oříšky… ale víno je víno … A hned. UDĚLALA JSEM SI SVÍCNY ZE SKLENIČEK NA VÍNO. Přinášíme tipy, jak lehce ozdobit skleničku na víno a mít doma pěknou vánoční dekoraci - hravě tak okouzlíte návštěvu :-) A pokud hledáte inspiraci na bale. Vězte, že i když je sklenice velká – 3ml, nenalévá se celá, ale jen cca ml.


Amatér a neznalec vína se pozná tak, že sklenici vína nedrží za stopku (dvěma nebo třemi prsty), ale má ji v dlani anebo ji drží za kalich a pěkně po ní ťape. Návod na elegantní svícny ze zavařovaček Zavařovací sklenice se dají využít i naprosto jinak, než na zavařování. Vyzkoušejte si vyrobit některý z těchto svícnů a ozvláštnit tak vaši dekoraci v domovech. Vyberte si skleničky na víno z produkce nejlepších českých i zahraničních skláren.


Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil. Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i. Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé, broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI. Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe. Svícny ze skleniček na víno , - Kč: Prodám ks svícnů.


Jedná se o sklenici na víno naplněnou kamínky s vloženou čajovou svíčkou.

Dlouhá stopka zase brání prstům, aby ovlivňovaly teplotu vína. A zatímco červenému vínu prospívá objemnější tvar, bílé víno zase vyžaduje sklenice užší. Výjimečné víno bude ještě výjimečnější a zážitek z jeho degustovania ještě větší a bez zbytečného času navíc. Rozviňte chuť i vůni vašeho oblíbeného nápoje a potěšte své smysly.


Provzdušňovací sklenice na víno je originální dárek pro milovníky vína. Proto se jí také přezdívá flétna. I tu je - z téhož důvodu jako sklenici s bílým vínem - zvykem držet za spodní část stonku či lépe za patku, nikdy však za tělo. Sklenky na likéry a destiláty.


Nepotřebnou sklenici najde doma snad každý, tak proč. Podle něho je to především tím, že si Češi víno stále více otevírají při každodenních aktivitách, například večer u televize nebo při čtení knih a novin. Následný průzkum mezi Čechy pak ukázal, že více jak polovina dotázaných pije víno ze skleniček , které nejsou určené na víno. Z vinných sklenic pije pouze.


Sekt ve sklenici na bílé víno , pivo ve sklenici na vodu? To nemusí být: u XXXLutz najdete skleničky, které potřebujete pro různé příležitosti a nápoje. Bohatá nabídka vybavení do kuchyně a jídelny - kuchyňské příslušenství, nádobí, příbory. Zahradní nábytek naší produkce - soupravy nábytku, podsedáky a zahradní houpačky. Vyslyšeli jsme vaše návrhy a představujeme vám dokonalou autorskou skleničku z kolekce Bella Rose tentokrát s českými nápisy.


Po této sklenici doporučujeme sáhnout ve chvíli, kdy budete potřebovat dát jasně najevo své stanovisko celému světu. Tento stojan- držák pojme patnáct kusů lahví vína a šest sklenic na víno se šuplíkem dole. Materiál- přírodní dřevo, ruční výroba. Je lehce přenosný, stabilní.


Stojan má skříňový tvar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения