čtvrtek 16. března 2017

Chuvicka bazos

Zvířata - Chuvicka inzerce. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Luxusni chuvicka pro deti znacky Motorola HD Wifi!


Zarucni list samozrejmosti! S přenosnou Wifi HD kamerou můžete sledovat videa z libovolného místa na světě na vašem kompatibilním smartphonu, table. Elektro - Detska chuvicka bazar. Klece 100x50x5možno rozdělit na dvě.


Ovládání mobilem-tabletem v Češtině. Připojení bezdrátově Wifi , nebo kabelem LAN-až 50m. Děti - Chuvicka philips bazar. Vybírejte z inzerátů. Deti - Detská chúvička bazár.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Kategorie Baby monitory, chůvičky - bazar. Práce - Chůvička inzerce.


Dobrý den ☺️ Právě teď , jste si otevřeli profil slečny , která miluje děti a vše co se týče dětí a je pracovitá a moc ráda pomáhá! Prodám levně plně funkční dětskou chůvičku. Vysílač se aktivuje, pokud hlasitost okolí překročí určitou mez, lze nastavit stupně citlivosti. Dosah až 2m, zajistí bezpečný příjem v domě i okolo domu, automatické upozornění při překročení dosahu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Agentura - Michell Vám zajistí profesionální zkušené Au Pair pro Vaše ratolesti. Zajišťujeme : Hlídání ,doprovod do školy ,ze školy , na kroužky či kulturní akce i doučování pro Vaše děti. POHLÍDEJTE SI SVŮJ MAJETEK PŘES APLIKACI V MOBILU. Vyberajte z inzerátov. Bezdrátová vodotěsná bezpečnostní kamera s perfektním obrazem a možností nahrávání na SD kartu.


Nabíízím novou, nepoužitou bezpečnostní kamera, která disponuje slušným HD rozlišení (720p) a umí nahrávání do cloudu. Kameta má 360° pokrytí (345° horizontální i 115° vertikální otáčení). V bytě jsme již nevyužili.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Bazarové zboží skladem.


Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny. Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Poradíme vám s výběrem. Nejčtenější web o mobilním telefonování, mobilních telefonech a dalších kapesních zařízeních.


Denně články, aktuality a videa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения