pátek 10. března 2017

Pískování zubů video

Reportáž TV Prima z kliniky Mediestetik o dentální hygieně, správném čištění zubů a současných trendech v péči o zuby. Správně prováděná ústní hygiena je důležitá při prevenci vzniku zubního kazu, zánětlivých onemocněních dásní a boleti zubů. Zubní hygienista vás naučí, jak každodenně o. Není nad dobře vyčištěný chrup, že?


Veronika Richterová nedoporučuje pískování lidem, kteří si špatně čistí zuby, nemají zdravý chrup ani dásně a jsou ohroženi paradentózou. Rozdíl mezi klasickým ošetřením na dentální hygiene a ošetřením pomocí nové metody EMS Airflow GBT.

První přístroje byly velké a hlučné, při ošetření vznikal velký nepořádek a bylo možné je používat pouze supragingiválně. Bylo běžné, že si pacienti stěžovali na nepříjemnou chuť a hrubost dostupných prášků a nepohodlí při ošetření. Od té doby však došlo ve. Prevence a dentální hygiena Prevence je vždy jednodušší, levnější a efektivnější než samotná léčba.


Ve spolupráci s dentální hygienistkou Vás naučíme. Princip pískování je založen na jemném otryskávání povrchu zubů proudem tlakové vody se směsí. Pískování zubů - AirFlow.


AIR-FLOW, přičemž dochází k mísení vody, vzduchu a bicarbonátu. Tato směs dopadá pod tlakem na povrch zubů a tím z nich odstraňuje pigmenty.

Pigmenty ulpívají na povrch zubů s kávy, čaje, potravy, tabáku a vytvářejí nevzhledné tmavé skvrny na zubech. Není to dvakrát příjemné, ale nic strašného to taky není… Nijak zvlášť to zuby nevybělí, tedy pokud nejsou nějak extrémně znečištěné (káva, čaj, kouření), ale spíše jaksi očistí. Sebevědomý úsměv bez zažloutlých a zčernalých zubů ? U nás vše získáte pomocí šetrného postupu pískování zubů metodou Air Flow! VIDEO : Toužíte po zářivém úsměvu? Pomůže vám pískování zubů Pomůže vám pískování zubů Ošklivé nahnědlé skvrny po kávě, červeném vínu, čaji nebo cigaretách nejdou odstranit z chrupu ani po důkladném čištění zubním kartáčkem.


Během pískování dochází k jemnému otryskávání povrchu zubů proudem vody, vzduchu a jemných částic, které odstraňují usazeniny z hladkých částí zubu, ale i ze zubních jamek, rýh a špatně dostupných mezizubních prostor. Díky pískování zubů budou vaše zuby znovu hladké a bílé. Celý proces pískování je naprosto bezbolestný, v naší ordinaci navíc používáme také speciální přístroj pro pískování citlivých zubu.


Mě pískování sama navrhla moje hygienistka, aby se ze zubů odstranily všechny pigmenty. Můžeš se na to zeptat a ona posoudí, jestli je pískování nutné a vhodné nebo ne. Je to docela obřa protože přitom to stříká všude okolo, takže jsme byly obě celé chráněné fólií a měly jsme ochranné brýle a po výkonu jsme byly celé kropenaté.


Mělo to pískování vůbec cenu? Byl jste někdo na pískování zubů ? Zvažuju, že k ní znovu zaskočím, že se mě to znovu objevilo, ale nejsem ještě rozhodnutá a nebo jestli ještě počkám až půjdu na preventivní prohlídku k zubaři. V tomto článku najdete nejzákladnější informace k pískování zubů. Dozvíte se, jak tato služba v ordinaci DENTO probíhá, pro koho je vhodná a komu se nedoporučuje.


V ordinaci DENTO pracujeme s kvalitním přístrojem EMS Air-flow Sza použití pouze originálních prášků, které nabízí maximální ochranu vašich zubů. Na rozdíl od bělení zubů , které rozkládá barevné molekuly i uvnitř skloviny, působí Air-Flow pouze na jejím povrchu.

Ve většině případů je však i tak po ošetření Air-Flow barva zubů výrazně světlejší (přirozeně čisté zuby). Vyberte si ty nejlepší přípravky na bělení zubů doma na notino. Nabízíme bělicí pera a tužky, expresní bělicí pásky, ověřené bělicí zubní pasty, gely, pudry na bělení zubů a také kompletní bělicí kůry určené k dokonalému vybělení zubů od ověřených značek White Pearl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения