úterý 21. března 2017

Lisovací kleště na oka

Lisovací kleště - krimpovací. MC či MC konektory Western najdete v našem shopu s ručním nářadím. Hydraulické lisovací kleště na kabely MAR-POL Vysoce výkonné lisovací kleště na hliníkové nebo měděné koncovky kabelů a vodičů.


Ruční lisovací kleště s hydrau. Ke kleštím jsou v balení lisovací koncovky pro měděné vodiče o rozměrech - 1mma pro hliníkové dráty s r. Pákové lisovací kleště na trubková kabelová oka a spojky 6-mm² Tyto praktické lisovací kleště jsou určené pro spojování trubkových kabelových ok s koncovkami babelů.

Předností těchto lisovacích kleští je jednoduché rychlé nastavení velikosti lisovacího šestihranného profilu podle zvolené. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Masivní nástroj pro kvalitní práci s šestistranným stiskem. Velikost lisovacích matric se dá velice snadno změnit stiskem pojistky a otočením matrice do požadované pozice.


Precizní výsledek lisování. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Setrváním na webu souhlasíte s použitím souborů cookie.


U dopravců DP PPL a na odběrných místech je možné platit pouze bezhotovostně!

Tyto lisovací kleště jsou určené pro kabelové spojky, kabelová oka a izolované konektory faston. Elektrikáři, údržbáři i automechanici ocení rychlost a spolehlivost s jakou dokáží pomocí. Nabídka už bohužel skončila.


Vytisknout Poslat produkt známému Dotaz na produkt. Profi mulimetry BRYMEN BM8a 8Nová řada značkových multimetrů Brymen BM83 BM8- základní rozdíl mezi těmito typy je v. Nová řada klešťových profi ampérmetrů a multimetrů Brymen BM0Máme již dostupnou nejnovější řadu značkových klešťových multimetrů Brymen BM03 BM03 BM03. Pro poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.


Pokračováním v prohlížení našich stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím. GPH LDF 5-kleště lisovací na dutinky 5-4mm. Stav zboží Nov é, Doba dodání (od obdržení platby) 1-dny. Kleště na dutinky s izolací a bez izolace.


Tyto kleště jsou na oka a spojky GPH. Ty co máte na obrázku neznám, takže Vám nedokážu zaručit, že jsou vhodné. A jinak jsou tedy lisovací spojky na laněné vodiče, ne na drát.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Cu - lehčené (GPH KU-L). Hlavní výhody: volba průřezu otočením čelistí na čepu bez použití nástroje profil slisu pravidelný šestiúhelník pákový. Recenze na kleště odizolovací.


Kvalitní zboží ihned k odeslání.

Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí. Vlastnosti: S přídavnou odizolovací fu. Zobrazit produkty v on-line katalogu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения