pondělí 20. března 2017

Co sebou do sauny

Tyhle věci si před plánovanou relaxací v sauně určitě nezapomeňte. Možná si říkáte, že nosit saunovací čepici do horkého prostředí sauny je naprosto zbytečné. Co potřebujete vzít s sebou do sauny Nejdříve potřebujete papučevyhnout se poznávání houby nohou. Zástupci takových veřejných institucí zároveň preferují gumové boty, které neabsorbují vlhkost a příliš nekloužou na mokré podlahy. Hlavně zapomeňte doma všechny starosti, abyste si mohli saunu pořádně užít.


Potřebovat budete ručník, popřípadě prostěradlo pod sebe do ohřívárny. Je dobré mít kartáč nebo lufu a někde se vyžadují i pantofle. A také další ručník na utírání a prostěradlo do odpočívárny. Před prvním kolem sauny se prvně osprchuješ a omeješ mýdlem. Potom se osušíš, jdeš do sauny (cca 5-minut, záleží na Tobě).


U toho lemtáš vodu, protože v sauně tělo ztratilo dost tekutin. No a pak jdeš zase do sauny. Do finské sauny si s sebou vezměte prostěradlo nebo ručník.


Do sauny si vezměte prostěradlo nebo ručník, na které si sednete nebo lehnete. Ve společné sauně se pak do osušky zabalíte. Změnou sezení nebo lehu na lavici regulujete teplotu těla. Při saunování je lepší si lehnout, horký vzduch se totiž drží nahoře. Co si vzít s sebou do sauny.


Chystáte se poprvé do sauny ? Víme, na co se připravit, co si vzít s sebou , co nechat doma a proč se toho rozhodně nebát. Před vstupem do sauny je třeba se řádně osprchovat, a v ideálním případě si lehnout nahá na prostěradlo či osušku. Někdo excesivně nasává grog, někdo míří prohřát kosti do sauny. Do malé šperkovnice se vejdou i jiné drobnosti, které si povezete s sebou - sponky a gumičky do vlasů, klíče od bytu apod.


Kulaté boxy uzavřete do praktického válce o rozměru x cTŘÍPATROVÁ CESTOVNÍ ŠPERKOVNICE, 2Kč. Chci se zeptat co si vzít za oblečení, zda se do sauny jde v plavkách nebo bez, co vše má na sobě člověk při masaži, ve vířivce, v solné jeskyni, parní lázni, v sauně apod. Všechny věci dítěte označte jeho jménem a příjmením (monogram většinou nestačí), užitečné může být i přikreslit nějakou značku (obrázek), aby si vaše dítě své věci poznalo (neumí-li ještě číst). Asi nejdůležitější je, jestli do sauny v ten den chodí pouze ženy, nebo je smíšená i pro muže. Pro někoho by to mohlo být „nepříjemné“ překvapení.


Zvláště pro stydlivější jedince. Necítíte-li se dobře nazí, plavky s sebou určitě neberte. Co vzít s sebou do sauny ? Je třeba chránit hlavu, sauna by měla přinést potěšení a relaxaci, ale s přehřátou hlavou, je nepravděpodobné, že budete uvolněni.


Kilt Důležitou položkou v seznamu saunového příslušenství je kilt. Po saunování se bude hodit. Doplní tekutiny a můžeš sednou i za volant. Vezměte si mýdlo, ručník, prostěradlo, případně pití.


Pití lze, v rámci služeb pro zákazníky, zakoupit v samoobslužných automatech. Nezapoměňte se vysprchovat Úložné skříňky. Cenné věci je možné uložit do trezoru.


Ostatní věci si uložíte do skříňky, ke které dostanete čip u pokladny. Výbava do jiných zemí: Co s sebou do Egypta, co s sebou do Tuniska Někdo si v záchvatu furiantsví na cesty napakuje kde co a pak by v prvním výstupu nejraději půlku věcí vyházel do propasti. Samozřejmostí jsou osobní doklady, průkaz zdravotní pojišťovny a potvrzení o rezervaci pobytu, které byste měli obdržet od lázeňského zařízení asi měsíc před plánovaným odjezdem. To ale není zdaleka vše. Odpověd: Dobrý den, určitě počkejte na doléčení.


Do sauny nechoďte s žádným akutním stavem ani otevřenou ránou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения