čtvrtek 9. března 2017

České dřevařské závody praha

Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy České dřevařské závody Praha , a. Pobočka České dřevařské závody Praha , a. Praha - Satalice v Praze dodavatele plastových oken okres Praha. Aktuální i úplný výpis firmy České dřevařské závody Praha , a. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob.

Dřevěné konstrukce - České dřevařské závody Praha , a. Závod TESKO) Lepené dřevěné konstrukce Tesko. Naše lepené dřevěné konstrukce vám rádi navrhneme a zrealizujeme z materiálů jako je smrk nebo modřín. Zároveň Vám zrealizujeme střešní a stěnové konstrukce, sportovní haly i bazény. Velký Osek) Výroba dřevěných i plastových oken a dveří, dřevostaveb, zahradního programu a lepených dřevěných konstrukcí. Mimo řeziva nabízejí okna dřevěná i plastová, dveře a dveřní zárubně nebo srubové zahradní domky.


Významnou část produkce představuje výroba vláknocementových desek Cemvin a lepených dřevěných konstrukcí TESKO. Vygenerovat unikátní HTML odkaz pro Vaše internetové stránky - firma České dřevařské závody Praha , a.

Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail České dřevařské závody Praha , a. Zabýváme se výrobou dřevěných i plastových oken a dveří, dřevostaveb a lepených dřevěných konstrukcí. ZÁVODY aktuálně, emitent České dřevařské závody Praha , a. Online kurzy a obchody na BCP a RMS, diskuze investorů, inzeráty na nákup a prodej, majitelé a vztahy emitenta, zaměstnanci, zpravodajství k akcii. Děláme výrobu dřevěných i také plastových oken a dveří a dřevostaveb a také i lepených dřevěných konstrukcí. Firma České dřevařské závody Praha , a. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou B 51 Městský soud v Praze.


Mimořádná valná hromada ze dne 15. Lokalita České dřevařské závody Praha , a. Vedení České dřevařské závody Praha , a. Pro zveřejňování vašich Akčních nabídek musíte mít aktivován program Pro nové zakázky (AXImarket). Zobrazit profil v mobilu (QR kód) 50. Emitent České dřevařské závody Praha , a. Pro firmu České dřevařské závody Praha , a. Tesko ) Výroba dřevěných i plastových oken a dveří, dřevostaveb, zahradního programu a lepených dřevěných konstrukcí.


CEMVIN, které se vyznačují skvělými izolačními vlastnostmi, nehořlavostí, voděodolností, hygienickou nezávadností a celou řadou dalších vlastností, které umožňují, aby byly tyto desky využívány nejen ve stavebnictví, ale i elektroprůmyslu.

Výrobce oken České dřevařské závody Praha , a. U Arborky 6v Praze 0. Dřevěná a plastová (Eurookna), vchodové dveře, dveře s požární odolností, plastová okna a dveře, srubové domky,střešní krytina Cemvin, lepené konstrukce Tesko. Informace o společnosti České dřevařské závody Praha , a. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku. Vyhledat firmu na internetu.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Kontaktujte nás Navigovat. SKÉ DŘEVAŘSKÉ ZÁVODY a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения