úterý 7. března 2017

Drevene vedro

Podľa zákona o evidencii tržieb je predávajúci povinný vystaviť kupujúcemu pokladničný doklad. Zároveň je povinný zaevidovať prijatú tržbu u správcu dane online, v prípade technického výpadku potom najneskôr do hodín. Ručně vyráběné dubové vědro, které ozdobí vaší koupelnu, kuchyň nebo dětský pokoj. Ručne vyrábané dubové vedro , ktoré ozdobí vašu kúpeľňu, kuchyňu alebo detskú izbu. Krásne vynikne plné farbičiek, ale aj mydiel alebo napríklad sladkostí.


Môže byť použité ako dekorácia v interiéri a exteriéri, nie je však príliš vhodné na napustenie vodou.

Drevené vedro do sauny 5-litrové. Ponúkame rýchly a jednoduchý spôsob ako bez registrácie môžte objednať tovar na osobný odber alebo po komunikácii aj na dobierku. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.


Radi spolupracujeme s firmou Drevobox. Vizitky, novoročenky, medaile, poháre od nich, sú niečím iným, netradičným a vždy nielen nás, ale aj obchodných partnerov zaujmú. Saunové vedro je najdôležitejší saunový doplnok, ktorý nesmie chýbať v žiadnej saune. Vo vedre sa riedi voda s extraktom alebo esenciou vhodnou do sauny. Následne sa naberačkou do sauny (lopatkou) leje na kamene.


Vedro slúži aj na namáčanie saunovej metličky.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Naše drevené vedrá zvládnu oboje. Sú vyrobené tradičnou metódou z kvalitného dreva. Vědro je ručně mořené a lakované dvakrát ekologickým lakem.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Reklamace a odstoupení od smlouvy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Starožitné dřevěné vědro. Mohu zaslat poštou nebo po domluvě předat v Praze či na Jičínsku.


Chcete-li doporučit Vašemu známému náš obcho stačí stisknout tlačítko a vyplnit formulář. Výška po okraj vědra je 55cm. Je možné také použít jako květináč. Dřevěné vědro - Květináče.


Sudy na mieru V prípade záujmu o sudy s objemom nad litrov nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.

Návod na použitie Umiestnite sud na stojan a nasaďte kohútik do čelného otvoru, stačí našrubovať ak sa jedná. Hlavní náplní naší výroby je produkce věder a výrobků z měkkého dřeva (smrku). ZOkov vysoký cca 7l na rumpál do studny - 5Kč Okov nízký cca 4l 450.


Predám nové drevené vedro ,rozmer:výška s rúčkou 50cm,výška bez rúčky 28cm, vrch. Vyjma řetízku, na němž je uchycené vědro ,. Vzal si odtud dřevěné vědro a. Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Váš nákupný košík je prázdny!


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения