pondělí 6. března 2017

Venkovní cedule

Venkovní výstražné cedulky. Cedulky jsou chráněny speciálním UV lakem, který zpomaluje blednutí barev. Výhodou je nízká cena, exkluzivní vzhle možnost libovolné úpravy a rozměru.


Venkovní cedule

Nabízíme reklamní cedule a tabule ve variantách, které se liší použitým podkladovým materiálem a povrchovou úpravou. Ve všch případech je tisk realizovaný ve vysoké kvalitě 7DPI a volitelně opatřen ochrannou vrstvou laminace v lesku nebo matu. Takovéto orientační cedule či cedulky zároveň zaručují vizuální, grafickou i materiálovou návaznost na vnitřní orientační systémy a jeho doplňky.


Infotabule slouží k podávání základních informací. Většinou se jedná o název objektu, před kterým se tabule nachází. Plechové cedule jsou věrnou replikou starých reklamních cedulí. Jsou vyrobeny z velmi kvalitního plechu a potištěny tak, aby vydržely i venkovní podmínky. Reklamní tabule, cedule , poutače, áčka.


Venkovní cedule

Snadná výměna plakátů či reklamních sdělení. Denně aktualizovaná nabídka zahradních umyvadel na zeď a litinových výlevek. Vybírejte se 1 zárukou na NOVAline. Uzamykatelné vnitřní i venkovní vitríny umožňují poskytování neustále aktuálních informací bez rizika ztráty. Zadní stěna vitríny je vyrobena ze mm silného plechu a je lakována speciální popisovatelnou barvou.


K přichycení informačních letáčků lze jednoduše použít magnety. Dvířka vitríny po stranách. Jsme specialisté na výrobu venkovní reklamy. Zvýšená odolnost proti povětrnostním vlivům je zajištěna stabilní hliníkovou konstrukcí. Od polepů výloh, po světelnou reklamu a reklamní cedule a billboardy.


Buďte vidět na správných místech. Orientační systémy venkovní i interiérové. Informační a orientační systémy plní. Lze vybírat z jednotlivých sloupků, výplní i způsobů kotvení.


Použití na obou stranách. Materiál: Dřevo, HDF deska. Výběr materiálu reklamní tabule přizpůsobíme celkové velikosti i váze daného nosiče, stejně tak zohledníme umístění v exteriéru či v interiéru, případně i vystavení reklamní tabule povětrnostním podmínkám.


Venkovní cedule

Nic Vám však nebrání umístit hodiny do interiéru, kde budou ozdobou jakékoli zdi. Psí a kočičí plechové výstražné cedulky s nápisem např. Pozor pes, Tady hlídám já, hrnečky, obrázky a další výrobky s autorskou grafikou Hafdecoru. Plemena psů a motivy stále doplňujeme.


Originální dárky nejen pro pejskaře. Plastová venkovní cedulka se zlatým foliovým polepem. Joštova Akademie Série venkovních billboardů v reklamní kampani v Brně.


Venkovní cedule

Hliníková reklamní cedule s přímým UV potiskem. Cedule je velmi odolná, netrpí mrazem, nepraská, neroztahuje se, nekřehne… To vše přitom za cenu plastových cedulí, které toho vydrží podstatně méně. Cedule venkovní - Samolepky Dopisní papíry Trojúhelník Zažehlovací obtisky Výrobky z Vašeho fota Výprodej Tlapky a klíčenky pro štěstí Podložka pod myš Puzzle Hrnky a ostatní s potiskem Minizástěra na láhev Reflexní obojek Cedule Klips výstavní Triko s Vaším obrázkem Tácek Jmenovky na dveře Přívěsky na mobil Psí známka na obojek Věčná fotografie. Jsou vysoce bezpečné a podporují tuhé grafické panely, a to z různých materiálů – PVC, hliníkové desky, rýhovaný polypropylen, MDF (jen vevnitř), hliník, ocelový plech atd.


Nebyly nalezeny žádné produkty s názvem venkovni -reklamni- cedule. Podobné fráze na Sleviste. Specializujeme se na výrobu polepů prodejen a kanceláří, které je možno doplnit světelnou 3D reklamou či vlajkami a mušími křídly.


OBI hobby market - Vaše jednička pro kutily, stavbu a zahradu. Jsme tu pro Vás, jsme Vám blízko a nabízíme Vám více než 20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения